PS vitával kapcsolatosan valaki segítség?
kérdéseim a következők lennének(lehetőleg tulajokhoz):
-mennyire jó 3g-n az online játék??
-tudtok ajánlani jó játékokat?
-használt játékokkal lehet játszani? (nincs valami tiltás a gépen?)
-könnyen meglehet unni?
- 3G-n nem vészes a játék, de azért wifin mindenképp jobb
- a leghíresebb: Ucharted: Golden Abyss, nagyon jó, mint a nagygépes változata, alap vétel.
Mortal Kombat, Resistance, Gravity Rush, Escape Plan, Unit 13, Motorstorm RC, Rayman Origins, és még pár, ign-en vagy playstationcommunity-n nézegetheted.
- nincs semmilyen korlátozás, bár nem nagyon van még tele a használt piac Vita játékokkal
- nem könnyebben, mint egy mobilt vagy egy asztali konzolt.
Max a játékot lehet megunni rajta.
köszi szépen :) hát a 3g amúgy is azért kéne ha nem vagyok itthon és mondjuk a buszom se wifis.
még egy kérdésem lenne :O van valami olyan mmorpg játék mint pl wow, muonline?? tudom hogy ezek nincsenek csak valami ezekhez hasonló online mmorpg. vagy legalább hogy hamarosan várható
-A 3g-s vitát venni alapvetõen fölösleges hiszen a vitás mobilinternet nagyon macerás és pénzbekerül(de ez csak az én véleményem).
-Elsõ játékként vedd meg az uncharted-ot drága de megéri.
-Müködik a használt játék is.
-Dehogy az elsõ bevezetõ a három alap és a három letölthet játék mellett. Ugy hogy még az alap programokról meg az oks telefon szintü menürõl nem is beszéltem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!