Lopják a netem? Hirtelen nagyon lassú lett
Egy kémprogram vagy vírus is tudja lassítani. Mindkét gépnél fenntáll a dolog vagy csak az egyiknél?
Én mindenesetre azt mondom hogy futtass le 1-1 keresést.
Figyelj!
Nekem UPC Kábeles netem van, a legdrágább (leggyosabb!) csomagra fizetek elő, mégis ha rámérek a sebességemre, legjobb esetben is csak a felét mérem, mint a UPC által garantált... :[
Komolyan, időnként alig tudok 1 weboldalt letölteni, aztán meg újra "nekilódul", pár perc múlva megint lassú...
Én már nem is bosszankodom rajta : egy csomószor reklamáltam a UPC-nél, hetekig "vizsgálódtak", aztán bejelentették, hogy nincs semmi baj (szerintük)...
Éppen csak én 10ezer Ft-ot fizetek olyan netsebességért, ami anno a modemesnek felelt meg!!!! 8-o
Nálunk is router van, de én a vezetéknélküli helyett vezetékekkel kapcsolódom a routerre, mert wifi-vel végképp nem tudnék netezni (ilyen xar netsebesség mellett).
Nem lehet, hogy a te szolgáltatód is a UPC?
Nem csodálnám! :[
Ha a másikon tökéletes a net, akkor szó nincs arról , hogy valaki használja a sávszélességedet
Az adott gépel van valami bibi, kémprogi, vagy valami gixer
Futtas le egy avast!
Ám még lehet simán az is, h valaki használja, mert nagyon sok progi van ilyen router jelszó feltörésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!