Ma kaptam ballagásra Philips 4 gigás MP4es lejátszót. Drága volt, mindent tud, hirtelen elromlott. Mi történt vele? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Megkaptam, egyenesen bekapcsoltam. Aztán feltelepítettem ami a telepítőCD-n volt. Elkezdtem tölteni a gépen, mert le volt már majdnem merülve és tettem rá 3 zenét és 1 videót. Aztán kihúztam, meghallgattam a zenéket, megnéztem a videót...egyszercsak már kikapcsolva láttam, azóta a CD-t újratelepítettem, de már nem érzékeli a lejátszót, pedig még mikor jó volt, akkor érzékelte. Most megint töltöm de a gép nem ismeri fel, az MP4-et nem lehet bekapcsolni.
Van rá garancia, szal anyum beviszi majd de jó lenne előre megtudni hogy mi a baja mert nagyon sajnálom hogy nem jó. :(:(:(
2009. jún. 13. 22:11
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy csak nagyon lemerült, tedd fel töltőre, lehet kell neki 15-20 perc. Sztem manualban is leírták, hogy ez előfordul.
2/4 anonim válasza:
Keress rajta egy "Hold" feliratú gombot, és kapcsold át.
3/4 anonim válasza:
Én csak azt tudom mondani hogy ez a Philips. Volt Philips TVm mp3-am 2 cd lejátszóm és 2 dvd íróm AZ ÖSSZES 1 ÉV UTÁN GALLYRA MENT.
4/4 A kérdező kommentje:
Már június 15.-től jó. Megnyomtam tűvel a Reset gombot aztán vissza kellett nyomni. ennyi.
2009. júl. 19. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!