Mi a teendő ha lopják a netem de nem tudom lekódolni?
Figyelt kérdés
2011. szept. 17. 22:38
1/9 Panda Péter válasza:
miért nem tudod? még a leghokibb router is tudja. ha valamiért mégse tudná, vegyél egy normálisat és állítsd/állíttasd be.
3/9 anonim válasza:
Hogyan próbáltad kódolni ? Routeren keresztül igen egyszerű.
4/9 anonim válasza:
Előveszed a router használati utasítását, vagy rámész a hivatalos oldalra, vagy beguglizod, vagy akármi. Olyan nincs, hogy a routert nem tudod lekódolnil.
5/9 anonim válasza:
Hogy lopják? Elhordják vödörrel?
Gondolom wifi routered van.
Típusa is van.
Írd be ide és megmondjuk hogy kell beállítani.
6/9 A kérdező kommentje:
ne engem oltsatok baszod haveromnak kell a help én t-home s wifit használok :D
amúgy azt mondja TP-LINK
2011. szept. 18. 01:37
7/9 anonim válasza:
1, Próbálsz megbarátkozni a helyzettel.
2, Megtanulod használni a routeredet.
8/9 anonim válasza:
Hát erre csak annyit tudok mondani, hogy nő létemre, a legolcsóbb TPLink router leírása alapján elsőre sikerült összehoznom, hogy működjön :).
9/9 anonim válasza:
írd be a böngészödbe csak simán hogy 192.168.1.1 aztán kapsz (jobbesetbe) egy menüt és ott lesznek a beállitási lehetőségek, onnantól pofon egyszerű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!