Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mitől romlott el ilyen hirtele...

Nikcsu007 kérdése:

Mitől romlott el ilyen hirtelen a fényképezőm?

Figyelt kérdés
Szeretnék segítséget kérni Canon PowerShot A460 fényképezőgéppel kapcsolatban. Múltkor fényképezgettem, egyik pillanatban jó volt, másikban már nem. Piros a kép, homályos és csíkos is. Néha jó, néha nem. Nem értem mi történt vele, hiszen 2éves. Garancia már nincs, újat meg anyum nem vesz.Segítsetek kérlek!
2010. júl. 31. 19:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Sajnos a műszaki cuccok már csak ilyenek. Mindig a garancia letelte után, váratlanul hibásodnak meg.
2010. júl. 31. 19:34
 2/8 anonim ***** válasza:

nekem Canon power shot a581 van. az enyém is pont a gari lejárta után 1 hónappal nyekkent meg.

kiderült, hogy az akksi adta meg magát. kb. 15 ezer fotót csináltam meg vele 8-10 töltéssel (vagyis szuperül teljesített), majd hirtelen kimúlt.

2010. júl. 31. 19:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Vidd el a szervízbe mert lehet hogy ingyen megcsinálják a gari lejárta után is. A Canonokban épített Sony érzékelőknek van egy hibájuk amiért felelősséget vállalnak, pont ez a csíkozott hiba a jelenség hogy a CCD hibásodott meg.
2010. júl. 31. 19:46
 4/8 anonim ***** válasza:
CCD hiba, de nekem van egy SONY gépem, amiben egy szalagkábel megy a CCD-hez, az nem érintkezett a foglalatban. Néhanapján még előjön, de ha megnyomom a hátulját egy helyen, akkor elmúlik.
2010. aug. 1. 05:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Már elvittem szervizbe de azt mondták, hogy Debrecenben nem tudják megcsinálni, csak Pesten:/ Fontos lenne, mert 6nap múlva Balcsi:/ de köszönöm a válaszokat! Megpróbálok valamit csinálni.
2010. aug. 1. 11:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem nagyon értek ezekhez a cuccokhoz, ezért is fordultam hozzátok. Mi ez a CCD?:$ Hol található a gépben vagy, hogy próbáljam megcsinálni?:/
2010. aug. 1. 17:16
 7/8 anonim ***** válasza:
A CCD a képfelvevő érzékelő, nehogy már meg tudd csinálni!És értsd meg 90% hogy megcsinálják ingyen!
2010. aug. 3. 00:02
 8/8 anonim ***** válasza:

ha szét is tudnád szedni a gépet úgy hogy a ccd-hez hozzáférj akkor sincs esélyed megjavítani ugyanis ha hozzáérsz bármivel is akkor 99% hogy kuka lesz az egész.

csak cserélni lehet.esetleg remappingolni szokták ha hotpixelesedik de ez a hiba más. Csak csere oldható meg

2010. aug. 3. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!