Az Xbox 360 támogatja a FullHD felbontást?
Azaz, az 1080p-eset. Mert nekem plazmám van és jobban örülnék neki, ha 1080-ban gyönyörködne a játék, vagy van egyáltalán olyan játék, ami ezt a felbontást támogatja. Nincs sok tudásom még róla, most szeretnék vásárolni Xboxot és HD tv-re(ami FullHD-s)kötném, hogy szép legyen, de ha nem támogatja az 1080-at akkor még átgondolom. Ezt egyébként a Wikipédiáról szedtem, Xbox 360 címmel:
"A next-gen kifejezés a magas felbontást(720p,1080i,1080p), és eddigi konzolokhoz képest nagyobb teljesítményt takarja. Az 1920x1080-as natív FullHD felbontást csak a PlayStation 3 konzol támogatja,az Xbox360 csak 1280x720 felbontásra képes."
A link: [link]
Hali!
Xbox360-on minden játék FullHD-s felbontásban megy! 1080p vagy 1080i. Az i a váltott soros képet jelöli, a p a progersszív képet!
PS3-ba van úgy, hogy a legtöbb game felbontása 720p, és csak kevés támogatja az 1080p-t! X360-on ez nem így van, ott minden 1080p. A régi gamek 1080i-sek, mert az első boxokon nem volt HDMI, ami a FullHD-s jelet továbbítja!
"Xbox360-on minden játék FullHD-s felbontásban megy! 1080p vagy 1080i. Az i a váltott soros képet jelöli, a p a progersszív képet!
PS3-ba van úgy, hogy a legtöbb game felbontása 720p, és csak kevés támogatja az 1080p-t! X360-on ez nem így van, ott minden 1080p. A régi gamek 1080i-sek, mert az első boxokon nem volt HDMI, ami a FullHD-s jelet továbbítja!"
Ebben mi a hülyeség???
Nekem már volt két X360-om, meg most is van egy PS3-am! Ha meg tudod a kérdésedre a választ, AKKOR MINEK KÉRDEZEL???
Ha hülyeségeket írtam is nem szándékosan, de szerintem nekem van igazam! Ha mondjuk a Halo 3-mat elindítom Full HDTV-n és azt írja ki, hogy 1920x1080, akkor most kinek higgyek!
A multiplatform gameknél egy példa: a Wanted nevezetű game!!! Megvan PS3-mon és X360-on is! Először X-en játszottam vele, és ott azt írta ki a képernyő, hogy 1920x1080; aztán PS3-mon ugyanazt a pályát végigjátszottam, ott azt írta ki a TV hogy 720p, és sokkal szarabb volt a grafika! Az X-es verzióban alig volt rece, a PS3-as verzió tele volt recével! Ha nem hiszed nézd meg!
Szóval akkor kinek higgyek? A Samsung FullHD TVmnek, vagy neked? Már bocsáss meg de itt TE hordasz össze mindenféle hülyeséget!
Ha meg mégis igazad van, akkor linkelj be olyan forrásokat, amik a Te igazságodat bizonyítaná! Ez nélkül csak üres fecsegés az egész!!!
Igen az MS kidobott egy olyan határozatot, amiben azt mondta, hogy elég a 720p-s felbontás (az 1080p helyett); de azért, hogy több grafikai effectet tudjanak megmutatni az adott gameben! De ez nem bizonyít semmit sem!
Attól, hogy a te tv-d azt írja ki, attól még nem lesz az:)
Pl. GTA IV PS3-on(vagy Xboxon, mind1). Ha úgy csinálod a beállítást a HDMI-nél, akkor az 1080 p-t fogja kiírni, de az valójában csak 720 p(én is először azt hittem). Ezért kell az alapfelbontást nézni!
Az a baj, hogy az Xboxos játékok dobozának a hátuljára nincs ráírva, hogy mekkora felbontással indul el a játék(PS3-nál igen), így ha felskálázzátok a HDMI beállítást, akkor azt lehet hinni, hogy 1080 p, pedig nem így van. Nagyon kevés játék fut el 1080 p-en.
Bizonyíték kell?
Parancsolj:
A GTA IV-es szöveghez itt egy link:
http://www.youtube.com/watch?v=kVusaNKPxaw
Bár azt írja ki a tv, de semmi sem változott rajta, nem lett nagyobb, nem lett kisebb, nem lett szebb, nem lett rondább, pont ugyanolyan(én is kipróbáltam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!