Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ez a fényképező tényleg...

Ez a fényképező tényleg elemes? De miért :S?

Figyelt kérdés
[link]
2012. aug. 2. 21:01
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Megvenném, de ez eléggé kiábrándító, most mindig cserélgethetném az elemeket benne...
2012. aug. 2. 21:01
 2/13 SzilKa ***** válasza:
miért baj, ha elemes? Abból is létezik tölthető... Sőt, még praktikusabb is, ha nem csak egy darab saját akksija van, mert tölhető elemből mindig tudsz kéznél tartani feltöltöttet, ha lemerül.
2012. aug. 2. 21:06
 3/13 anonim ***** válasza:

Energiaforrás 4 db AA elem/Ni-MH akku

Akkukat kell venni töltővel mindenki így használja!

2012. aug. 2. 21:08
 4/13 anonim válasza:
-,-' Szegény, teljesen átérzem a problémád.
2012. aug. 2. 21:14
 5/13 A kérdező kommentje:
hát igen, már kezdek beleőrülni, mire találok egy jót aminek kitűnő a zoomja, jó árban, erre meg cserélgethetem a batrikat... ááá
2012. aug. 2. 21:16
 6/13 anonim ***** válasza:
Azt amúgy vágod, hogy a legtöbb fényképező elemes?
2012. aug. 2. 21:27
 7/13 A kérdező kommentje:
igen? de az elem és az akkumulátor nem ugyanaz... elemet mindig kell venni, nekunk van toltonk hozzá de semmit sem ér... az akumulátorosat viszont villanny energiával tolteném.
2012. aug. 2. 21:31
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy honnan vetted kedves nemtom hanyadik válaszoló, hogy a legtöbb fényképező elemes!? Nézz végig akár egy Tescó vagy egy fotósbolt kínálatát, szerintem több mint 2/3 arányban akkumulátorosak vannak. A másik a 4 darab AA akkumulátor töltése nem szerencsés megoldás. Főleg ha valami nóném 200 forintos. Persze tuti a te zsebedben van 4 darab plusz feltöltött akkumulátor ha fotózni indulsz. De cseréltél te már 4 darab AA elemet túrázás, vagy szülinap közben? Adott esetben nyitott akumulátor fedelet, és mind két kezedben 4-4 AA elem. Ezért a pénzért én nem kívánnám ezt a beépített extrát. Egyébként megoldható.
2012. aug. 2. 22:03
 9/13 anonim ***** válasza:

"a 4 darab AA akkumulátor töltése nem szerencsés megoldás."

Aztán miért nem? A gépek több mint 60%-a ilyennel működik és jól.Soha nem ócska akkut és töltőt kell venni ez elemi.

2012. aug. 2. 22:27
 10/13 anonim válasza:
Nekünk már több mint 4 éve van elemes fényképezőgépünk. Újratölthető elemet is a géppel együtt vettük, azóta nem is lett lecserélve. Úgy, hogy nem tudom mi a gond. Elég 1-szer is normálisat venni és nagyon sokáig elég lesz a 4 AA elem.
2012. aug. 3. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!