1/13 A kérdező kommentje:
Megvenném, de ez eléggé kiábrándító, most mindig cserélgethetném az elemeket benne...
2012. aug. 2. 21:01
2/13 SzilKa válasza:
miért baj, ha elemes? Abból is létezik tölthető... Sőt, még praktikusabb is, ha nem csak egy darab saját akksija van, mert tölhető elemből mindig tudsz kéznél tartani feltöltöttet, ha lemerül.
3/13 anonim válasza:
Energiaforrás 4 db AA elem/Ni-MH akku
Akkukat kell venni töltővel mindenki így használja!
4/13 anonim válasza:
-,-' Szegény, teljesen átérzem a problémád.
5/13 A kérdező kommentje:
hát igen, már kezdek beleőrülni, mire találok egy jót aminek kitűnő a zoomja, jó árban, erre meg cserélgethetem a batrikat... ááá
2012. aug. 2. 21:16
6/13 anonim válasza:
Azt amúgy vágod, hogy a legtöbb fényképező elemes?
7/13 A kérdező kommentje:
igen? de az elem és az akkumulátor nem ugyanaz... elemet mindig kell venni, nekunk van toltonk hozzá de semmit sem ér... az akumulátorosat viszont villanny energiával tolteném.
2012. aug. 2. 21:31
8/13 anonim válasza:
Nem tudom hogy honnan vetted kedves nemtom hanyadik válaszoló, hogy a legtöbb fényképező elemes!? Nézz végig akár egy Tescó vagy egy fotósbolt kínálatát, szerintem több mint 2/3 arányban akkumulátorosak vannak. A másik a 4 darab AA akkumulátor töltése nem szerencsés megoldás. Főleg ha valami nóném 200 forintos. Persze tuti a te zsebedben van 4 darab plusz feltöltött akkumulátor ha fotózni indulsz. De cseréltél te már 4 darab AA elemet túrázás, vagy szülinap közben? Adott esetben nyitott akumulátor fedelet, és mind két kezedben 4-4 AA elem. Ezért a pénzért én nem kívánnám ezt a beépített extrát. Egyébként megoldható.
9/13 anonim válasza:
"a 4 darab AA akkumulátor töltése nem szerencsés megoldás."
Aztán miért nem? A gépek több mint 60%-a ilyennel működik és jól.Soha nem ócska akkut és töltőt kell venni ez elemi.
10/13 anonim válasza:
Nekünk már több mint 4 éve van elemes fényképezőgépünk. Újratölthető elemet is a géppel együtt vettük, azóta nem is lett lecserélve. Úgy, hogy nem tudom mi a gond. Elég 1-szer is normálisat venni és nagyon sokáig elég lesz a 4 AA elem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!