Hagyományos filmes fényképező fotóelőhívására van-e otthon is lehetőség? (fotónyomtató van-e olyan ami tud filmszalagról nyomtatni? )
FF fotólabort fillérekből berendezhetsz, mert a régi cuccok már a kutyának se kellenek ,vagy épp kidobálják. A vegyszerek lesznek a húzós kiadások.
Szinest is elméletileg, de gyakorlatilag irreális és lehetetlen.
Ha meg valahol előhívatod a negatívot, akkor már csak szkennelni kell, utána tudsz nyomtatni. De ahol előhívják, ott valszeg lesz arra is lehetőség, hogy kérj róla szkennelést és cd-n elviszed.
Akkor tökmindegy, a végén ígyis úgyis el kell vinnem a filmet laborba, előhívatni és csak utána lehet scennelni?
Akkor meg már ha elő van hívatva akkor minek... azt hittem ettől egyszerűbb... A kész filmet a gépből kivéve nem lehet scennelni? Elvileg nem kaphat fényt a film... (nem vagyok túl idős, ('91) kicsi voltam mikor az analóg fotózás világa volt, nem tudom pontosan mit hogy...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!