Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Belefolyt az üdítő a táskámba,...

Belefolyt az üdítő a táskámba, most nem kapcsolódik be a fényképező. Meg lehet javíttatni?

Figyelt kérdés
rosszul csavartam fel a kapukat az üdítőre,kifolyt a táskámba a lé és fényképezőgép nem kapcsolódik be. szerencsére az sd kártyának nem esett baja, a képek megmenthetőek voltak, de a fényképező nem kapcsolódik be. mi történt vele, meg lehet még menteni? szervizbe elviszem, meg tudják javítani? kb. mennyibe fog ez kerülni, van e értelme?
2012. júl. 21. 12:53
 1/6 A kérdező kommentje:
bocsi, kissé ideges vagyok... nem kapukat hanem kupakot :D
2012. júl. 21. 12:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a ragacs miatt kontakthiba léphetett fel azt egy egyszerű kitakarítással megoldható, de ha esetleg bekapcsolva volt benne akkor könnyen lehet hogy valami zárlatot kaphatott és akkor viszont már kuka. Szerintem meglehet csináltatni vidd el egy szervizbe megnézik aztán ha úgyvan megmondják mi a baja és hogy mit lehet tenni, bár ha nem volt valami drága gép és már régebbi fajta akkor érdemes újat venni ha horror áron javítják meg.
2012. júl. 21. 12:58
 3/6 A kérdező kommentje:

köszi a választ. a kitakarítást hogyan tudom megcsinálni???

nem vagyok valami elektronikai guru, szóval köszi előre is ha leírod.

nem volt bekapcsolva a gép a táskámba. én idióta, nem raktam vissza a tokjába, hanem csak simán beleraktam, de már mindegy.

a gép már elég régi, bár nem tudom mi számít réginek fényképezőgépek terén. úgy 4-5 éves lehet, de majd megkeresem a papírjait. viszont olyan 50-60 ezerért vettük, tehát nem egy profi gép, hanem csak ilyen hobbi "sima" fényképező, viszont nagyon szerettük, mert jó képeket tudunk csinálni vele, tehát jó lenne, ha nem a kukában végezné.

2012. júl. 21. 13:05
 4/6 anonim ***** válasza:

4-5 éves gép, ergo már 20 ezer Ft-ért kapsz újat 2-3 év garanciával ami ugyan ilyen szép képeket csinálni vagy jobbat.

Ha nem értesz hozzá akkor ne szedd szét.

De még típust sem írtál.

Ha elviszed szervizbe akkor a benzinköltség, anyagköltség, munkaerőköltség kb annyi lenne mintha veszel egy újat.

Javított gép meg bármikor elromolhat újra.

Üdítő teljesen szétcseszi az alaplapot.

2012. júl. 21. 23:24
 5/6 A kérdező kommentje:

az üditő teljesen szétcseszi az alaplapot... na most akkor ez azt jelenti hogy kár próbálkozni javítással? az első válaszoló még azt írta, hogy lehet, hogy elég neki a tisztítás.

azért keresek valami szervízt. a típusa Canon power shot sx200 IS. Ilyen: [link]

Már nem kapható ez a típus, de megnéztem, 64900 Ft volt, tehát nem a legolcsóbb típus, ezért érthető szerintem, hogy ragaszkodok hozzá.

2012. júl. 22. 09:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem rossz kis gép.

Nézd az a helyzet, hogy persze kitisztítják de senki nem fog neked garanciát vállalni rá, hogy pár hónapnál tovább is működni fog. Egyszerűen ez ilyen, hogy megmarja az alaplapot meg zárlatot csinál. Szervízben megcsinálják működőre mondjuk 15 ezer Ft-ért de nem kell meglepődni ha karácsonyra már nem fog működni.

2012. júl. 22. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!