Belefolyt az üdítő a táskámba, most nem kapcsolódik be a fényképező. Meg lehet javíttatni?
köszi a választ. a kitakarítást hogyan tudom megcsinálni???
nem vagyok valami elektronikai guru, szóval köszi előre is ha leírod.
nem volt bekapcsolva a gép a táskámba. én idióta, nem raktam vissza a tokjába, hanem csak simán beleraktam, de már mindegy.
a gép már elég régi, bár nem tudom mi számít réginek fényképezőgépek terén. úgy 4-5 éves lehet, de majd megkeresem a papírjait. viszont olyan 50-60 ezerért vettük, tehát nem egy profi gép, hanem csak ilyen hobbi "sima" fényképező, viszont nagyon szerettük, mert jó képeket tudunk csinálni vele, tehát jó lenne, ha nem a kukában végezné.
4-5 éves gép, ergo már 20 ezer Ft-ért kapsz újat 2-3 év garanciával ami ugyan ilyen szép képeket csinálni vagy jobbat.
Ha nem értesz hozzá akkor ne szedd szét.
De még típust sem írtál.
Ha elviszed szervizbe akkor a benzinköltség, anyagköltség, munkaerőköltség kb annyi lenne mintha veszel egy újat.
Javított gép meg bármikor elromolhat újra.
Üdítő teljesen szétcseszi az alaplapot.
az üditő teljesen szétcseszi az alaplapot... na most akkor ez azt jelenti hogy kár próbálkozni javítással? az első válaszoló még azt írta, hogy lehet, hogy elég neki a tisztítás.
azért keresek valami szervízt. a típusa Canon power shot sx200 IS. Ilyen: [link]
Már nem kapható ez a típus, de megnéztem, 64900 Ft volt, tehát nem a legolcsóbb típus, ezért érthető szerintem, hogy ragaszkodok hozzá.
Nem rossz kis gép.
Nézd az a helyzet, hogy persze kitisztítják de senki nem fog neked garanciát vállalni rá, hogy pár hónapnál tovább is működni fog. Egyszerűen ez ilyen, hogy megmarja az alaplapot meg zárlatot csinál. Szervízben megcsinálják működőre mondjuk 15 ezer Ft-ért de nem kell meglepődni ha karácsonyra már nem fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!