Xbox360 vagy PlayStation3 ilyen játékokhoz?

Figyelt kérdés

Tervezek egy konzolvásárlást, nem az ár számít, sem a BluRay meg ilyenek.

Csak a kontroller és a grafika most a lényeg:]

Ezekhez a játékokhoz melyik konzolt érdemesebb megvenni?

Battlefield3

ModernWarfare3

ModernWarfare2

Crysis2

GTA IV

Saints Row3

Black Ops

Ghost Recon Future Soldier

Dead Rising 2

Dead Rising 2: Off the Record

Meg az exkluzívok közül:

Halo Reach-4 xboxra

inFAMOUS2 pedig ps3ra

Az fps játékok közül inkább a multiplayer érdekel.

És nem érveket kérek hogy psn, live így meg úgy:D Csak hogy melyik konzolon lenne értelmesebb ezekkel játszani

Köszönöm szépen a válaszokat előre is!:]

2012. jún. 3. 20:36
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
át ment ez a kérdés egészen másba, haver nekem boxom van és nem bántam meg, ps3 nak is ugyanúgy örültem volna, szerintem mindegy, boxnak tudom az előnyeit, ps nek is tuti vannak, én sem tudtam el dönteni sokáig, végül a leg váratlanabb dolgot tettem, fel dobtam egy érmét és így dőlt el, mostmár tudom bármi lehetett volna a vége akkor is elégedett lettem volna, mindkettő jó, egyik ebben jobb másik abban, bár te csak provokálod itt az embereket mivel el döntötted már magadban, ha boxot akarsz vegyél azt, nem fogsz csalódni,
2012. jún. 7. 09:27
 22/25 anonim ***** válasza:
Ha pénzes vagy akkor ps3-at veszel, ha nem akkor 38000FT-ért veszel egy RGH Xbox360-at, ami visz minden-t és a multiplayer is ingyens (xlink kai, xbs link). Grafikában nincs túl nagy különbség, van ahol a PS3 a szebb, és van ahol az Xbox, de általánosságban elmondható hogy ilyenből az xbox360 javára van több, haa multi platform játékokat nézzük.
2012. jún. 7. 10:31
 23/25 anonim ***** válasza:
Én PS3 párti vagyok.Nekem már 4-5 éve megvan(amióta ki adták nem tudom az mikor volt)szóval még a legelső kölül van és semmi baja semmi és igen mivel régi elégé melegszik kb annyira mint a fütés :DDD de semmi baja.Grafikailag nem nagyon van különbség és xbox-ra meg minden marhaság kell +ba pl live aksi vagy elem a kontrolerhez meg ilyenek és ahogy már monták csak ilyen microsoft cuccokat támogat az egész xbox.Meg az xbox hamar tönkre megy túlmelegedés miatt meg haverom xbox-ot kapot karácsonyra és februárban megvette az mw3-at berakta elindítota és szószerint eltörte.Valami hibás tű volt az oka de olyat néztem amikor megmutatta.Bocsi hogy ilyen hosszúra sikeredett.
2012. jún. 15. 19:40
 24/25 Malkovics válasza:
Olyan problémám lenne hogy van egy samsung le37s62b tvm és a PS3-at szeretném rákapcsolni HDMI-vel de azt írja ki hogy nem támogatott üzem mód, mi ilyenkor a teendő valami beállítási hiba van? valaki segítsen
2012. jún. 19. 13:19
 25/25 anonim ***** válasza:

@Malkovics

Ha kérdésed van, ne a válaszba írd, hanem írj ki új kérdést!

Egyébként próbáld meg másik HDMI porton.

2012. jún. 19. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!