Xbox360 vagy PlayStation3 ilyen játékokhoz?
Tervezek egy konzolvásárlást, nem az ár számít, sem a BluRay meg ilyenek.
Csak a kontroller és a grafika most a lényeg:]
Ezekhez a játékokhoz melyik konzolt érdemesebb megvenni?
Battlefield3
ModernWarfare3
ModernWarfare2
Crysis2
GTA IV
Saints Row3
Black Ops
Ghost Recon Future Soldier
Dead Rising 2
Dead Rising 2: Off the Record
Meg az exkluzívok közül:
Halo Reach-4 xboxra
inFAMOUS2 pedig ps3ra
Az fps játékok közül inkább a multiplayer érdekel.
És nem érveket kérek hogy psn, live így meg úgy:D Csak hogy melyik konzolon lenne értelmesebb ezekkel játszani
Köszönöm szépen a válaszokat előre is!:]
Úgy látom te már box mellett döntöttél, szerintem felesleges itt már miről beszélni.
Amúgy PS3-ra 10 óra garancia elég lenne, mert ha hazamész és bekapcsol, akkor nagyon sokáig nem lesz vele gondod (vagy minimum 2+ év, amire meg lejárna a garancia), szóval ez is felesleges szempont.
"Tuningolni" meg ugyanúgy lehet ezeket.
Multiplatform játékoknál meg tényleg minimális eltérés van csak, nagyon ritkán van pár amin tényleg nagy a különbség (valamelyik Armored Core volt ilyen asszem, hogy PS3-on 20 FPS alá csökkent, de az azt jelenti, hogy leszarták a játékot, tehát boxra sem lehet valami jó), és nem a pillanatkép számít, a videó adja jobban vissza a valóságot.
És gyakran direkt módosítják ezeket (tv beállításával trükköznek, stb, attól függően, hogy melyik konzol pártján vannak a készítők).
Szóval multiplatform játékoknál (pláne ha maiak) szinte semmi különbség, ha mégis van az nagyon kevés játékot érint.
Még képlékeny a dolog:D Eddig nagyon PS3-melett voltam.. utána körülnéztem xboxon és itt lesz a skype, meg internet explorer is.. Persze azért vegyem hogy játsszak nem hogy videót nézzek stb. De így növeli a box értékét.
Igen sajnos vannak kisebb nagyobb különbségek xbox javára. Dead Rising 2-nél ps3-on az fps 14 köré képes volt lesüllyedni, és néhol az árnyékokat is kispórolták ami azért egy idő után meglátszik videón is:)
Lehet fikázni az átlátszó cuccokat (vagy bármit) de én szeretek szétszedni dolgokat és egyedivé alakítani:)
Xboxon semmiféle internet explorer nincs.
Böngészni csak PS3-al lehet.
1. Húha, xbox 7 év után kap egy böngészőt, PS3-ba is van már a kezdetek óta, 1-0 PS-nek.
2. Ha csökken az FPS az a készítő hibája, nem a konzolé.
Ha valaki olyan összecsapott munkát végez, hogy nem fut rendesen akármelyik konzolon is, akkor hidd el a játék is olyan lesz, szar tartalommal, stb.
3. Skype csak nextgen boxra lesz.
4. Szeretsz szétszedni dolgokat? És egy PS3 joystick-ját nem lehet szerinted ugyanúgy szétszedni? Dehogynem.
Olyan hülye indokokat mondasz, nem érdekel, ha boxot veszel, vegyél, végül is az sem szar, csak olyan hülyeségeket írsz, hogy muszáj kijavítanom.
Én PS3.nak bizot hogy nem állnék neki szétvagdosni. Ezek az én véleményeim nem kell hogy ez neked épp tetsszen. Engem az épp rohadtul nem érdekel hogy mikortól van rá böngésző, nem amire én megveszem rá pár hónapra jön rá InternetExplorer. Itt a ti okoskodásotokat bírom nagyon:D
88 te meg nem húzol innen már a retekbe mert rohadtul tudsz ám idegesíteni:D Mint egy komoly hülyegyereket játszó 10éves..
Menjél kérd meg anyukádat, hátha megvígasztal!
Attól még f*szságokat írsz, és fingod nincs a témáról.
De olyan szemetet veszel és azt k*rsz szét amit csak akarsz, a te pénzed (mármint apukádé, amit szülcsinapodra kaptál tőle).
Próbálok érthetően írni, de úgy látszik nem sikerült felfogni, feladom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!