Xbox360 vagy PlayStation3 ilyen játékokhoz?
Tervezek egy konzolvásárlást, nem az ár számít, sem a BluRay meg ilyenek.
Csak a kontroller és a grafika most a lényeg:]
Ezekhez a játékokhoz melyik konzolt érdemesebb megvenni?
Battlefield3
ModernWarfare3
ModernWarfare2
Crysis2
GTA IV
Saints Row3
Black Ops
Ghost Recon Future Soldier
Dead Rising 2
Dead Rising 2: Off the Record
Meg az exkluzívok közül:
Halo Reach-4 xboxra
inFAMOUS2 pedig ps3ra
Az fps játékok közül inkább a multiplayer érdekel.
És nem érveket kérek hogy psn, live így meg úgy:D Csak hogy melyik konzolon lenne értelmesebb ezekkel játszani
Köszönöm szépen a válaszokat előre is!:]
Kontrollerben mivel én 6éves korom óta PS1-el játszottam ezért Playstation.
Grafikába csak egy nagyon minimális különbség van a PS3 részére.
Játszani meg szerintem Full mindegy, bár a PSN-en általában barátibb a társaság. (tapasztalat)
Mivel a felsorolt játékok multiplatformok, ezért full mindegy, hogy melyiket veszed. Max. PS3, mivel a PSN ingyenes.
Ha egy baráti tanácsot elfogadsz: az exkluzívak körül jobban nézz körül, mivel lehet, hogy az egyik tábor felhozatala jobban bejön, mint a másiké és akkor késöbb nem bánod meg, ha rosszat vettél. 6)
Multiplatform tökmindegy, az az egy exkluzív játék meg szintén mindegy, hogy melyik.
Ha multizni akarsz PS3 az ingyen multiplayer miatt.
Joystick mindkettőnél jó, grafika mindkettőnél kb ugyanolyan (minimálisan jobb a PS3), egyik konzollal sem jársz rosszul, ha csak ezek a játékok érdekelnek.
Azért vannak szépen különbségek multiplatformos játékok között:]
Csak hogy párat felsoroljak:P Bár vannak amik ps3-ra "szebbek" pl.
battlefield3 (bár ezzel vannak kétségeim hogy szebbek)
de a cod szériák xboxra lettek jobban (szerintem) átportolva.
Az infamous2 nem lett olyan hangulatos mint én azt elképzeltem a HALO -val pedig lehet megunhatatlanul játszani:D
És még annyit hozzátennék hogy xboxra 2év garanciát kapnék ps3-pedig csak egy fél évet. És kicsit tuningolós fajta vagyok, semmi sem tetszik úgy ahogy van és erre az xbox jobban megfelel, több cucc van rá:)
Csak mégis érdekelt szerintetek melyik konzolon lenne szebb..
Az összes multiplatform játék pontosan ugyanúgy néz ki, az az 1% alatti eltérés meg amit esetleg ilyen kimerevített kinagyított képeken látszik csak az igazi gyökér fanboyokat érdekli.
"és erre az xbox jobban megfelel, több cucc van rá:)"
Ez meg szintén úgy, ahogy van baromság, xbox rohadt korlátozott ilyen téren, mert szinte csak gyári microsoft kiegészítőkkel működik, PS3-nál jóval szélesebb a választék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!