Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Konzoljátékhoz mekkora input...

Konzoljátékhoz mekkora input lag jó még?

Figyelt kérdés
Nem interneten, hanem csak Nintendo GameCube játékkonzollal szeretnék játszani egyedül, de félek attól, hogy a megvenni kívánt TV-nek túl nagy lesz az input lagja. De mi számít már túl nagy lagnak, ami már zavaró egyszemélyes játékban is?

2012. máj. 27. 16:38
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Amúgy egy játék felépítése sokkal bonyolultabb, mint egy film.

Egy filmnél csak X kép van másodpercenként, és ennyi, míg konzoloknál millió poligonok, folyamatos számítások, millió dolog áll a háttérben, sokkal bonyolultabb.

Viszont lehet ezért tud tényleg jobb konvertált 3D-t, mert a játék motorja tudja, hogy mi van elől és mi van a háttérben, de igazi 3D élményt nem tud nyújtani semmilyen konvertált 3D, ez miatt hülyeség 3D tv-t venni.

3D tv-t akkor vegyél, ha tényleg ki tudod használni, ha nem tud konvertálni az se baj, ha tud, akkor úgy is csak 1-2 hétig használod, aztán rájössz, hogy felesleges.

2012. jún. 1. 20:28
 22/22 A kérdező kommentje:

A tapasztalataimról majd csak akkor írok ide, ha már megvettem a TV-t, és kipróbáltam rajta a konvertálást.

Addig is köszönöm mindenkinek a sok segítséget, amit kaptam tőletek vagy tőled.

2012. jún. 2. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!