Az input lag-ot ez az érték fejezi ki: Válaszidő (G to G) 2,4 ms?
Figyelt kérdés
TV-t szeretnék venni, de játékra is, és mivel még soha nem vettem TV-t, nem tudom, hogy ez jelenti-e az input lagot (azt már megtudtam, hogy mit jelent az input lag)2011. jan. 2. 14:22
1/5 anonim válasza:
A válaszidő egy külső folyamat indításától annak visszajelzéséig terjedő időtartam.
Jelen esetben az indítás a videójel.
A visszajelzés a képpont váltása.
2/5 A kérdező kommentje:
a játék közben irányítás is videójel? vagyis akkor ez jelzi az input lagot igaz?
2011. jan. 2. 14:41
3/5 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Most találtam rá erre a kérdésre, és engem is elkezdett foglalkoztatni a dolog, mert én is tv vásárlása előtt állok. Ez az adat, azaz a 2,4 ms az a kép válaszidejét jelzi, ami nem egyenlő tudomásom szerint az input lagal.
5/5 anonim válasza:
Köszönöm az előző Linket!
Megy a + jelzés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!