Péter.S kérdése:
Miért vegyek xbox 360 slimet?
Figyelt kérdés
Azt érzem hogy venni akarok egyet de nem tudom hogy miért vegyek egyszer azt érzem hogy venni akarok máskor meg azt hogy nem Ha megkérhetlek titeket akkor valahogy segítsetek a döntésemben
Előre is köszi
#Miért vegyek xboxot
2012. máj. 17. 15:04
1/8 anonim válasza:
Ha nem tudod mihez kezdj, add nekem az árát én pedig befizetem az elmaradt lakbért. Hidd el mindkettőnk jobban érezné magát. Remélem tudtam segíteni.
2/8 A kérdező kommentje:
nem pont ilyen válaszra gondoltam
hanem arra hogy vegyek e vagy sem
2012. máj. 17. 15:51
4/8 Fazekas Krisztián válasza:
Ha szereted a konzolokat,és a jó grafikát,meg a kényelmes kontrollert,akkor vegyél szerintem... A slim már sokkal jobban van tervezve,mind az alaplap(vallaha) mind a hűtés!!! Halkan olvas,és ott van a live is!!! Sok féle játék van rá,mint pl... Syndicate,dead space stb...... Szerintem vegyél,de elötte próbáld ki,hogy tetszik neke... Nem tudom,hogy van-e valami tapasztalatod az xbox 360-ról...???
5/8 A kérdező kommentje:
Hát nemsok van csak videoban láttam meg egyszer még a médiamarkban probáltam ki
2012. máj. 18. 15:48
6/8 Fazekas Krisztián válasza:
Ahha,hát akkor ezt javasólnám amit írtam,nekem van xbox 360-am és nagyon megvagyok vele elégedve,szeretem!!!! Jó kis épezet lett!(slim)
7/8 A kérdező kommentje:
Mostmár biztos hogy meg fogom venni
2012. máj. 18. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!