X360 slimet vagy PS3 slimet vegyek?
Ha 360-at veszel,akkor készülj fel hogy a nyáron tuti 3ledes lesz.
Én a PS3 mellet döntenék mert én inkább spórolok egy picit többet játékra,minthogy költsek konzol javításra.
Szerintem Xbox :)
Nagyon olcsó játszani, csak ki kell írni egy dvdre a játékot, az kb 300 huf :) De lehet elfogult vagyok, nekem boxom van.
Egyébként én a slimet nem javaslom, mert biztos, hogy gond lesz a hűtéssel, ami a boxnál amúgy is egy sarkallatos pont. Első lépés mindenképp moddolni a hűtést, hogy ne legyen 3 ledes!
25f
ma 09:04
De azt mondják hogy a slim már nem melegszik..
Mondjuk érdekes hogy a gyártók akkor miért rakták egybe a gpu és a cpu magját amit egy átlagos hütobordára tettek és a venti is 5 volt pörög..de még mindig halkabb az 1 venti 12 voltra kötöm,mint a 2 venti 12 volton..nekem már volt vagy 3 -szor x360-om,de mindig a túl nagy hangja miatt váltam meg tölle,mindkét venti felvolt pörgetve..amugy meg szerintem a régi x360-ok jobban melegedtek,gyárilag ha nem nyulsz a ventikhez akkor ömlik belölle a meleg levegö..a slimet azt nem tudom..
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:04
PS3-nál meg elég rámásolni a HDD-re azt nem került semmibe :D Na akkor azzal milyen olcsó játszani?
ma 15:00
Azt elismerem hogy Wii-re van sok mesefigurás játék,aminek elég különleges a világa,ezért is tettszik a Wii amúgy,tényleg megvan a maga különlegeségge..de viszont a kontroler az nem jön be,sem a ps3-é,egyedül az x360 kontrolerre esik a kezemre,az király!! A WII-é nagyon hulladék..pfujjjj
Nemcsak a WiiMote van, rengeteg több klasszikus kontroller kapható hozzá, de itt vannak az eredeti fajták: [link]
Egyébként a Wii Mote is nagyon jó, nem kell feltétlen felfelé tartani, jó azt tartani 90 fokban is elfordítva, mint ott a képen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!