Milyen benyomásotok van a Cort X1 elektromos gitárról?
100 alatt a Cortok mindent visznek, nekem egy aktív basszusgitárom van, 2 éves, nem bántam meg.
Az X1 gyanúsan olcsó, ennyiért én nem vennék elektromos gitárt (a közelmúlt komoly minőségromlásaiból kiindulva lassan már akusztikust sem). Az X2 szerintem nagyságrendekkel jobb lehet 50 ezerért, bár még egyiket sem próbáltam.
Ha csak otthoni használatra kell, ne vegyél erősítőt, amit arra költenél, költsd magára a hangszerre. Rá tudod dugni a gépre (asztali gép esetén max veszel egy 3000 ft-os komolyabb használt hangkártyát, az új laptopok pedig egész jól bírják), és jobb hangzást tudsz elérni Guitar Riggel, mintha vennél egy 50 ezres erősítőt egy 50 ezres multieffekttel.
"Ha csak otthoni használatra kell, ne vegyél erősítőt, amit arra költenél, költsd magára a hangszerre. Rá tudod dugni a gépre (asztali gép esetén max veszel egy 3000 ft-os komolyabb használt hangkártyát, az új laptopok pedig egész jól bírják), és jobb hangzást tudsz elérni Guitar Riggel, mintha vennél egy 50 ezres erősítőt egy 50 ezres multieffekttel."
Iiiiiistenem... na ezért nem érdemes Gyakorikérdésekre írni...
@#8
Van valami problémád? Tessék, indokold meg. Ne csak a levegőbe pampogj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!