Ha veszek egy wi-fi rútert akkor rárakom a gépre és már netezhetek is vagy havidíjatt kell fizetni vagy ez hogy van nem vagyok ilyenekben jártas? és ha bekapcsolom a rútert akkor az apple ipadomról már netezhtek is?
Figyelt kérdés
2012. febr. 24. 21:40
11/18 anonim válasza:
Hogy ezt nem találtam ki, ejnye.
Akkor viszont lehet venni wifi routert és a szomszéd berakja.
De az okos telefonokkal szokott olyan lenni, hogy hiába tudod a wifi kódját nem tudsz csatlakozni, csak, ha free.
12/18 A kérdező kommentje:
nagyon nem izgatsz mert te számomra egy senki vagy nem ez a lényeg a kérdésemre válaszolj köszönöm bár lehet hogy az életkorod megegyezik az iq szinteddel de ez a te bajod
2012. febr. 25. 20:33
13/18 anonim válasza:
Hát akkor leírom, hogy tudd úgy mint én.
Veszel egy routert. Otthon a modemből kijövő kábelt bedugod a routerbe, plusz a tápvezetéket is bedugod. És láss csodát csillagom, van wifi. Ha egy PC-t akarsz hozzácsatlakoztatni akkor a PCből kijövő kábelt (ami eddig a modembe ment) most a routerbe dugod.
És még mielőtt megjegyeznéd, hogy csak 1 kábeled van, a routerhez kapsz egyet.
Remélem most kielégítő választ kaptál, de ha mégsem akkor ott a szomszéd aki ugye gépszakértő...
(Amúgy most simán hosszú vagy raszta hajad van?)
14/18 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy voltál olyan kedves hogy válaszoltál kérdésemre és nincs raszta hajam
2012. febr. 26. 08:30
15/18 anonim válasza:
Ja azt kifelejtettem, hogy így simán nyílt wifid lesz, ahhoz hogy jelszót állíts be, olvasd el majd a használati utasítását, de igazából csak rácsatlakozol és beírod a böngészőbe amit kell (a címet a használatiból) beírod a jelszót meg a felhasználónevet (általában először admin mind a kettő, ezt is ugye a használatiból) és a webes felületén szépen értelemszerűen beállítasz egy jelszót, HA akarsz..
16/18 A kérdező kommentje:
köszi
2012. febr. 26. 13:32
17/18 anonim válasza:
Kis pisis 12 éves és itt pattog. Hihetetlen mennyire pofátlanok ezek a mai kis suhancok.
18/18 anonim válasza:
elég pisis kis marha gyerek szégyenlem magam hogy hasonlít a felhasználó nevem vele és más is elszégyelné magát akinek még úgymond "kowy" a felhasználó neve mondjuk nekem azért ikowy mert a weblapom címe is ez de hadjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!