Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ha veszek egy wi-fi rútert...

Ha veszek egy wi-fi rútert akkor rárakom a gépre és már netezhetek is vagy havidíjatt kell fizetni vagy ez hogy van nem vagyok ilyenekben jártas? és ha bekapcsolom a rútert akkor az apple ipadomról már netezhtek is?

Figyelt kérdés
2012. febr. 24. 21:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ha veszel egy wifi routert az arra jó, hogy a meglévő otthoni netedet, tudod amit havonta fizettek, azt oszd meg wifin, vezetéken. Így egyszerre több eszköz tud rá csatlakozni.
2012. febr. 24. 21:43
 2/18 anonim ***** válasza:

Szükséges egy meglévő vezetékes internet kapcsolat.

A routert a használati útmutató szerint a számítógéped és az internet kábel közé iktatod és megfelelően beállítod, hogy szórja a hálózatot Wifi-n is. Célszerű lekódolni a hálózatot, hogy illetéktelenek ne használhassák.

Ezek után már csatlakozhatsz is mindenféle wifi eszközzel a saját hálózatodra.

Szóval kell hozzá meglévő kábeles internet, némi idő és alapszintű tudás a beállításhoz.

2012. febr. 24. 21:49
 3/18 anonim válasza:

Ha van ipaded, akkor Te menj olyan helyre, ahol van wifi, amire rá tudsz csatlakozni.

Tehát ami nincs levédve jelszóval. Sol ilyen van: McDonaldsok, plázák, kávézók, iskolák stb.

2012. febr. 24. 22:01
 4/18 A kérdező kommentje:
de én ithon akarok netezni mert az apple ipadot azért vettem meret csak tesómnak van gépje amiben thomos net van köszi a tanácsot a szomszédom gépszakértő ő beálítja majd
2012. febr. 25. 08:59
 5/18 anonim ***** válasza:
iPad helyett inkább nyelvtankönyvet vettél volna....
2012. febr. 25. 10:12
 6/18 A kérdező kommentje:
képzeld el van és kitűnő tanuló vagyok úgyhogy légyszíves ne oktass ki a tanulásban azért kaptam ipad-et mert kitűnő lettem de a helyesírási hibákat azért ejtem mert gyorsan írok és így egyszerűbb
2012. febr. 25. 13:13
 7/18 anonim ***** válasza:
Ez nem kioktatás volt hanem megjegyzés. Ha kioktatás az lett volna, ha egyesével leírom mit hibáztál. Szerintem az meg nem magyarázat, hogy így egyszerűbb. Ha nem veszed a fáradságot a helyesírásra akkor az is téged jellemez.
2012. febr. 25. 15:17
 8/18 A kérdező kommentje:
tudod mit higgyél amit akarsz én tudom magamról hogy így kondolom és én már csak jobban tudom mint te nem is ismersz úgyhogy állítsd le magad legyél szíves köszönöm
2012. febr. 25. 17:38
 9/18 anonim válasza:
Mi az a thomos net? :)
2012. febr. 25. 18:30
 10/18 anonim ***** válasza:

Épp ez az, nem ismerlek tehát ezen az oldalon maximum az írásodból lehet megítélni...

Kedves előző, az valószínűleg a T-Home akart lenni :)

2012. febr. 25. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!