Mi lehet a baja a Tv-mnek, amikor bekapcsolom akkor minden adó recseg? (alul olvasd)
Figyelt kérdés
Ha bekapcsolom minden adó recseg,kivéve a Tv2 és RTL.
De ha eltelik kb 1 óra hossza és be van kapcsolva a Tv akkor már nem annyira recseg.Mi lehet a baja?:O
Várom a válaszokat :)
2012. febr. 7. 12:32
1/4 anonim válasza:
nem tudom de nálunk ugyan ez a helyzett, de félóráig csak és az animal planeten kivül minden adó :D én arra szoktam fogni hogy öreg már a tv
2/4 anonim válasza:
a tv-d helyére tegyél egy másikat hogy azon is recseg ha igen a kábelnek van baja ha jó akkor a rosz tv-nek nézd meg a beállításait ha nem megy akkor rossz a tv-d nekem is ez volt majd egyszer csak tönkrement
3/4 A kérdező kommentje:
Akkor a Tv-m a rossz! De amikor megvettük használtan,ahol kipróbáltuk ott nem recsegett..viszont nálunk meg már recsegett amiest beüzemeltük. :O
2012. febr. 10. 20:14
4/4 anonim válasza:
tv utazása után csak 3 óraval utána lehet elíndítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!