Xbox 360 hoz érdemes venni lcd tv-t, hdmi kábellel? Vagy inkább jó a crt tv is? (battlefield 3-hoz vagy cod-hoz)
Csak ezért szerintem fölösleges.
Csak ha egyébként is TV-t akartál venni, vagy van fölösben ennyi pénzed, egyébként akkora pluszt nem fog adni.
Sajnos igaz hogy a feliratok olvashatatlanok es a kep sem olyan jo
Hosszu tavon mindenkep erdemes beruhazni
Dehogynem, hatalmas pluszt ad.
Játszottam 1 évet CRT tv-n, aztán amikor HD-ra váltottam az első reakcióm az volt, hogy "besza-behu".
Másik meg hogy hogy érted, hogy csak ez miatt nem éri meg?
Ennél nagyobb hülyeséget ma még nem olvastam.
Akkor mi miatt éri meg lecserélni? Ha nem tetszik a teafőző színe akkor már megéri lecserélni?
Nem, nem éri meg lecserélni, mert nem ad hatalmas pluszt.
Jobb lesz a felbontás, de ez is csak a feliratokban, minimapokban mutatkozik meg, grafikában nem.
Ha valaki kidob ezért egy rakat pénzt, akkor csalódni fog, mint mondtam, ha egyébként is tévét akar/kell valakinek vennie, akkor van értelme egy normális LCD-be befektetni.
Persze 40-et lehet megér a dolog, de nem tudom van-e értelme egy 40 centis LCD tévét venni.
Nekem 55-s van és az is csak nagyon közelről élvezhető.
Csak halkan kérdezem meg hogy ki mennyit játszott CRT-n aki annyira azt mondja hogy az is jó?
Csak mert én egy fél évig játszottam, sajnos szeretem elolvasni mi van oda írva és kb a szemem kifolyt tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!