Battlefield 3 vagy cod mw3?
Figyelt kérdés
Melyik jobb?: singleben,multiban,pályákban,fegyokba?2012. jan. 21. 19:46
1/3 anonim válasza:
Bf3-nak most valami iszonyatosan jó lett a multija!! Single player ről nem is beszélve.Egyértelmű,hogy bf3!!!Grafikailag is jobb!
De ha van lehetőséged vedd meg mind a 2 játékot a cod mw3 "se rossz" azért.
2/3 anonim válasza:
Én teljesen objektíven álltam neki mindkettőnek, a COD-ot alapból imádtam, a Battlefieldre meg kíváncsi voltam. A Battlefieldnek gyönyörű a grafikája egész jó a kampánya, és brutál a multija. Ezzel szemben az MW 3 egy fikarcnyit sem fejlődött... de most komolyan ... megfigyelheted akármelyik játéknál hogy van egy rész amiben van valami iszonyatos dolog ami rohadtul csípi a szemedet, de majd később a következő résznél az ilyesfajta hibák kijavításra kerülnek. De az MW 3-ban ugyanúgy felfedezheted az abszolút elhanyagolt, elnagyolt textúrákat, az emberek sötétben világítanak és csillognak, mindenhol a sík 3D technikát alkalmazzák, tehát semmi materiális felületi kidolgozottság sincs, az árnyék undorító, és pl a metrós üldözős pályán ezek közül az összes hibával egyszerre találkozol, az egész nagyon rondán néz ki. Csak ahol nagyon látványos lenne a hiánya, ott dolgozták ki a játékot. Nem is csak hogy nem 2011-es a kinézete de még csak 2007-es sem! De a sztori feledhetetlen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!