Call of duty black ops vagy battlefield 3?
Kérdező: nagyon jól tetted, az mind a kettőt szétveri :D
Igen, játszottam, a kiadás napján vettem meg mind a kettő játékot, a codot konzolra, a BF3-at PC-re (amin nagyon is jó). PS3-on próbáltam a bétát, és hát játszottam (nem is egy óráig), és nem volt jó, különösen a PC-s verzióhoz képest. Aztán próbáltam a teljeset egy barátomnál, de az se volt jobb. Amúgy ugyan ez a helyzet a BC2-vel is, konzolon túl lassú és el lehet unni, csak mivel BF3-ban sokkal gyorsabban halsz, ezért óvatosnak kell lenni, tehát még lassabb lett. A PC-s verziót természetesen nagyon jónak tartom, és sokat is játszok vele a szabadidőmben.
A 30 és 60 FPS között tisztán látható a különbség. Nem is csak abban, hogy nézni, hanem irányítani is sokkal roszabb a kevesebbet. Ha van PC-d, akkor szedd le a cod4-et, játsz egy kicsit 60 fps-el, majd fokozd le 30-ra, borzalmas lesz (még várhatsz is a kettő között).
De még vettem 4-játékott
Uncharted 3
Need for speed shift 2
Sonic generations
Harry potter part 1 (nem irom ki a egesz nevét)
(De a nfs the run-t akartam csak pont máma fogyott el a utolsó 2-ő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!