PS3-on pontosan hogyan kell regisztrálni PSN-re, hogy tudjak online játszani pl battlefield 3-al, ps store elérhető legyen?
Figyelt kérdés
Várom a válaszokat, és előre is köszönöm2011. dec. 27. 22:09
1/5 anonim válasza:
Ha store-t is akarsz akkor csak annyit kell tenned, hogy lakcímednek nem magyart adsz meg hanem egy olyan európai országot ahol elérhető a PS store.(pl. angol, német...)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2011. dec. 28. 07:39
3/5 A kérdező kommentje:
És, hogy online tudjak játszani? (Mikor országnak Magyarországot adtam meg, magyar utcát akkor azt írta ki mikor éppen aktiválni szerettem volna az egyik játék online passát, hogy ez nem elérhető az én országomban.)
2011. dec. 28. 07:50
4/5 anonim válasza:
Ahhoz, hogy aktiválni tudja az online pass-t csatlakoznia kell a playstation store-ra. Ezért az online pass-t olyan felhasználóhoz írd be amivel külföldi címet regisztráltál.
Legkésőbb másnap már a gépeden lévő többi account-al is tudsz online játsszani.(a magyarral is)
5/5 A kérdező kommentje:
Most már mindent értek köszönöm a válaszokat!
2011. dec. 28. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!