Aion online? Hogy kell regisztrálni?
ez a honlapja
hiába regisztrálok nem tudok belépni azt irja ki hogy rossz név vagy jelszó
már az NCsoft-on is regisztráltam de semmi.
Nézd meg az email címedet, hátha kaptál egy levelet amiben meg kell erősítened a regisztrációt. Egyébként ha nem feltétlen itt szeretnél játszani, tudok ajánlani egy magyarok által működtetett szervert.
Faq-t olvasd el.
Ha nem segít ott a fórum vagy irc. Kérdezz ott.
[link] en ezt ajanlom, a szavazasoknal is 1#
a revon 35 jatekos van online, meg viccnek is rossz
most akkor az infiniti a jo?
a atomix aionnal nem tudna valaki csinaélni nekem egy acco vagy pontosan leirni hogy hol kell mert akárhol csinálom sehol sem jo:S
uristen... nagy betukkel irja h REGISTER, majd id, jelszo, jelszo meg1x, nev, emailcim es a biztonsagi szavak
ez komolyan ilyen nehez?
amugy az infi jobb, itt megdolgozol a cuccaidert, mig mas szerokon: szavazz rank es ingyen adunk pvp geart!
he uristen.
f@szomnem érted hogy akár hogyés hol
regisztrálok sehogy nem enged be a játékba!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#1, esetleg kaptal aktivalo emailt?
#2, az atomixos aiont inditod el vagy az eredetit????
#3, az infinite tulajdonosanak aranykopese: ... everyone is a retard until they prove themselves otherwise...
ocsem, katasztrofa vagy.
csak a kedvedert regisztraltam es leszedtem az atomix inditot, 3 perc az egesz es mukodik
Kaptam en minden féle f@szom emailt de egyeikel sem ment.
csinálj már nekem akkor egy accot az atomixra,már ha neked 3 perc alatt sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!