Most akkor a nikon coolpixekbe van képstabilizátor?
Itt van pl ez. Nem találom a felsorolásnál, hogy lenne. De ott van egyel fejletlenebb változata is meg még jobbak is, de egyiknél sem látom.
mi az hogy nemigen mit stabilizálni? már a telefonomba is van képstabilizátor, nélküle elég béna homályos képek készülnének
van egy tükörreflexesem amúgy, csak szeretnék mellé egy kicsit is magammal cipelni mindig
Nem tudok képstabilizátoros telefonról. Írnál ilyet?
Ebben a gépben nincs stabi. Magasabb záridőt kell használni.
Nekem is pont Galaxy S-em van és nincs benne stabilizátor. Viszont van benne autofókusz, ami már nagy szó.
A bemozdulás elsősorban nem a gép, hanem a felhasználó hibája. Rosszul megválasztott paramétereknek, vagy rossz fényviszonyoknak köszönhető. Ha mozgó alakok mosódnak el, azon pláne nem segít a stabilizátor.
értem
nekem sony er. x8asom van. nagyon fejletlen a kamerája, már már borzalmas, azért szeretnék egy kis gépet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!