Milyen fényképezőt vegyek?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy új digitális fényképezőt.

Kb ehhez hasonlót szeretnék: Fuji FinePix S1000fd

Az ár max 80000 Ft.

De az olcsóbb készülékek is érdekelnek.

Várom a tanácsokat és, hogy kinek milyen gépe van. És persze, hogy meg vangy-e elégedve vele.

Előre is köszönöm.

2009. máj. 21. 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Úgy látom nem nagyon válaszoltak neked. Nekem Canon Powershot A460-as van. Nem volt drága de én meg vagyok vele elégedve. Automata beállításokon használom és szabadban valamint zárt helyen is elég jó képeket produkálok vele. Memória kártya is van benne. Így aztán nagyon sok képet tudok vele készíteni. Egyszerű a Pc-re is a letöltés. A legjobbak szerintem azok, amelyekbe közönséges ceruza elem is jó. Ugyanis ez bárhol beszerezhető. Nem kell feltétlenül drága, magas tudású gépet venni. Hiszen az átlag felhasználó nem fotóművész.
2009. máj. 29. 23:10
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Mennyibe került a te géped?

2009. máj. 29. 23:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Helló! Jó reggelt!

Már vagy fél éve vettem. Akkor 25 000 körül volt memória kártyával és tokkal együtt. De ha rákeresel itt (mert én is neten vettem, ingyenes kiszállítással) akkor biztosan megtalálod, vagy egy újabb változatát. Egyébként meg is nézheted milyen képeket készít, mert biztosan van olyan portál ahová tesznek fel képeket és meg is jelölik milyen géppel készítették.

Sok sikert hozzá.

2009. máj. 30. 08:31
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. máj. 30. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!