Milyen digitális fényképezőt vegyek?
Magamat fotóznám, meg a barátaimat. Néha ha megyek valahova,akkor azt.:D
képstabilizátor és tükörreflexet szeretnék bele,de kb olyan 35-40ezerig.
ui: ez mien fényképezőgép?
[link] (canonon belül)
és jó -e ? :) Tényleg ilyen szép képet csinál?
és mivel másabb mint ez? mert nekem ilyen van,csak nem vagyok vele megelégedve :
Tükörreflexeset sztem nem kapsz ennyiért, de jó, megbízható kompaktgépet igen, ráadásul neked az bőven elég is lesz, azok fényében, amiket leírtál, hogy mikre akarnád használni.
A linkelt képeken szereplő gépek szerintem nem tükrösek, ahhoz túl kicsik (bár pontos típus hiányában nem veszek rá mérget), de aki ilyen "képekre" használja a fényképezőjét, annak nincs is szüksége komoly masinára...
A szépség, jó képminőség relatív. Függ a felbontástól (bár egy kép nem feltétlenül a csilliárd megapixel miatt lesz jó), az objektív minőségétől, stb. Egyeseknek az is már egyenlő a jósággal, ha látszik a képen az, amit lefotózott.
Mi a gondod a te saját fényképeződdel?
Az éles kép titka a helyesen beállított fókusz :)
Ez történhet automatikusan, vagy manuálisan is, viszont ha túl közelről fotózod magad, makrózni kell, különben valóban életlen lesz a végeredmény.
Elcsúfít? Úgy érted, nagy lesz az orrod, meg ilyesmi? Az a nagylátószög miatt van, az ellen nem lehet mit tenni, max annyit, hogy messzebbről készíted a képet, nem az arcodba nyomva a gépet.
A Canon EOS-sorozat modelljei elég jók, de nem 35-40e-be kerülnek... nyugodtan tegyél hozzá még egy-két százezret, és megérkeztél a valós árukhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!