Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen már profinak számító...

Milyen már profinak számító digitális, tükörreflexes fényképezőt tudtok ajánlani, ami viszonylag olcsó?

Figyelt kérdés
200 alatt, de inkább 100-hoz közel, persze lehet nem feltétlen tükörreflexes kell...
2010. szept. 24. 13:19
 1/3 anonim ***** válasza:

A profi gépek a magnézium vázas DSLR-ek. Ezek nem állnak meg 200 alatt. A legjobb vétel ebből a kategóriából most a Nikon D7000 lesz szerintem, a kétszázas határhoz nagyon közeli a Nikon D90 és a Canon 50D. Nem szeretem a Canont, de az 50D jó gép.

És az 500D is, ami egyáltalán nem profi, de belefér a keretbe.

Vannak "profi kompaktok", ez a Canon G széria, de ezek is csak kompaktok.

Mire akarod használni?

Vannak

2010. szept. 24. 15:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez teljesen jó lesz neked: [link]
2010. szept. 24. 15:32
 3/3 anonim ***** válasza:

használtan vegyél gépet sztem, ha ebbe gondolkodsz, akkor Canon 30D vagy 40D, ezeket 100-120körül megkapod. Sony-nál az A700 ami félprofi(ilyenem van) mg vázas, azonban 140 alatt nincs használtan. Nikonnál esetleg D200, azonban ez még a régebbi 10,2MP-s Sony CCD-s, de igen komoly gép, a félprofi fölött van, ára ca. 150ről felfele. Kisebb gép a D90, ügye ez már nem Mg vázas, meg kevesebbet tud mint az előbbiek, de jó masina.

A nem DSLR-ek közül én csak egy gépet ajánlok: Fujifilm S100FS. Nincs ellenfele.

2010. szept. 24. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!