Milyen fényképezőt vegyek, ami lehetőleg Canon és 40-60 ezer között van az ára?
Figyelt kérdés
Ezt néztem ki(feketében) -a zoom miatt nagyrészt-, nem tudom, hogy jó döntés lenne-e!?
Csak családi pillanatok megörökítésére, kirándulások, egyéb hobbiképek készítésére vásárolnám.
Ötleteket, ajánlásokat várom! Köszönöm!
2011. ápr. 17. 19:34
1/3 anonim válasza:
Szerintem ez céljaidnak megfelelő, jó választás lenne, nagyon profi kis gépnek látszik! Sőt! Nem tudom, foglalkoztál-e eddig a fotózással? Ha még nem, lehet, hogy majd fogsz, és akkor ez a gép alkalmas arra is, mert az egyéni beállítás lehetőségével "szabad kezet" kapsz kreativitásod kiteljesítéséhez. /Nekem azért még fontos lenne az optikai, "átnézeti" kereső is, de ez egyéni szempont./
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez biztatóan hangzott(:
Fotózással még nem foglalkoztam, de érdekel a téma úgyhogy majd valamikor még lehetséges, hogy elkezdtem:D
2011. ápr. 17. 20:03
3/3 anonim válasza:
És ha felteszed rá a CHDK.exe (CanonHack..) programot, ami átmenetelig felülírja az eredeti FirmWaret további lehetőségek tárháza nyílik meg, pl. automatikus villámfényképezés, TIFF formátum mentés, szélesebb ISO skála stb. stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!