Milyen GPS-t vegyek? 25. 000 Ft-nál többet nem nagyon szeretnék költeni rá.
Figyelt kérdés
Csak a navigálás a lényeg, semmi másra nem lenne használva de nem szeretnék azért gagyit venni. Ajándék lesz!2011. nov. 29. 13:08
1/10 anonim válasza:
Ennyiért nem sok jó minőségű van, vagy maximum a készüléket kapod meg. Nekem CNS van, és iGo szoftver, az negyvenezer volt. A CNS készülékeket tudom ajánlani, de azoknak a készüléke kerül ennyibe.
Van itt egy ilyen készülék: Garmin Nüvi 30, ez Magyarország térképpel együtt 22e Ft, de sajnos nem ismerem sem a programot, sem a készüléket.
2/10 A kérdező kommentje:
Csak készülék kell ezt elfelejtettem mondani!
2011. nov. 29. 13:33
3/10 anonim válasza:
Wayteq - iGO meg torrentröl --- aszt´ jónapot!
4/10 anonim válasza:
Ha csak készülék, akkor CNS-t bátran ajánlom!
5/10 anonim válasza:
Wayteqek szerintem elég jók 25 körül már jót is kaphatsz progi nélkül, de azt meg alternatív forrásokból pár perc megszerezni és legalább a folyamatos frissítés is biztosított.
6/10 gergoap válasza:
Én is a Wayteqet ajánlom, nekem is az van és nagyon jó kis készülék! Környezetemben mindenkinek szinte ilyen van és senki nem panaszkodott még. :-)
Innen rendeltem:
7/10 TomThunderbolt válasza:
Egyértelmű mint már mondták Wayteqek és ehhez egy torrentes IGO nem lesz vele soha gond :)
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Wayteq-et veszek. Már ki is néztem.Remélem jó karácsonyi ajándék lesz.
2011. nov. 30. 08:12
9/10 anonim válasza:
Jól döntöttél...nem lesz vele gond! èn az extrem digital-an vettem kb. fél éve egy wayteq-et, szoftver nélkül. Azóta is gyönyörüen "muzsikál".
10/10 A kérdező kommentje:
Én is e. digitalnál veszem mert itt lakom nem messze tőlük. Köszönöm mindenkinek a tanácsokat.
2011. dec. 1. 08:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!