Mi a véleményetek? Megvennétek? Városban rohangálós, sétálgatós! Ennél többet nem is akarnék rá költeni, a alsó pakolós rész fontos nagyon!
2011. máj. 30. 12:29
2/7 anonim válasza:
Én megvenném a Pikolót,rohangálni jó!!!
3/7 anonim válasza:
Nekem tetszik mind a kettő. Én megvenném bármelyiket.
4/7 anonim válasza:
kb egy tudásúak,igaz? sztem bármelyik jó lenne rohangálósnak. (nekem a pikolo egy picivel jobban tetszik).
5/7 anonim válasza:
Nekem mindegyik tetszik.
Amit másodiknak linkeltél, olyan volt a barátnőmnek.Nagyon szerette.Akkor adta el, amikor kétéves lett a lánya, mert már nem akart beleülni.Strapabíró.
6/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok.Nem ennyiért vette, hanem 5000-rel többért.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok!!
Végül is az előbb megrendeltem a baby point-ot pirosban. Maga a kocsi kisebb, de a fekvőrésze elég nagy, mellesleg a pakolókosara is nagy.
A pikolo kb akkora mint ami most van, de a kosara még kisebb!
Nekem fontos a mérete mert boltban lehetetlen szinte kocsival közlekedni...
2011. máj. 30. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!