Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mire kell többet költeni?...

Mire kell többet költeni? Sportmotor vagy enduro?

Figyelt kérdés
Üdv! Nem tudom milyet akarok venni, 50 ccm-ist, sportmotor jó, de az enduróhoz jobban húz a szívem. Csak attól félek hogy sokat kéne rá költeni, hamarabb elromlanak... Igaz ez?
2010. dec. 20. 16:22
 1/10 anonim ***** válasza:
50 ccm-be szerintem egyforma a költségük én is enduro párti vagyok(illetve cross)
2010. dec. 20. 17:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Tehát az enduro-nak nem lesz hamarabb baja mint például egy sportmotornak?
2010. dec. 20. 20:14
 3/10 anonim ***** válasza:
Fene tudja. Sportgéppel egy esés, és ha szerencsétlen vagy törik az idom, ami nem olcsó... Viszont enduronál fogyóeszköz a kuplung és fékkar, valamint a tükrök, indexek. Mondjuk a tükör-index levétele és egy jó alu betétes kézvédő, vagy visszahajló karok megoldják ezt a gondot, csak egy kis kompromisszumot kell kötni. Valamint az enduro sose lesz olyan szép, mint egy sportmotor. Csajoknak se tetszik annyira... De halgass a szívedre. Nekem egyszer volt sportmotorom, és nem éreztem rajta, hogy szabad vagyok. Egy retek padka megfogott... Én az endurora, sm-re teszem a voksok, nekem az adja meg az érzést. Neked kell dönteni...
2010. dec. 21. 12:59
 4/10 anonim ***** válasza:
szerintem az Enduro val jobban ki jössz anyagilag! De élménybe a sportmotort semmi sem helyetesitheti. A sportmotor 2ütemüben és ha 125 ös plussz póver szelep , az már 37 ló! a fogyásztása megegyezik a BMW 320 D vel! anyit eszik mint egy BMW ha rugatod neki. Tapasztalatból mondom nem hasraütés szerűen. Enyém evett városba 15-20 lötyit. Ha rugattam neki akkor "behorpadt" a tank. Ha győzöd pénzel ilyet vegyél: [link]
2010. dec. 23. 02:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Legjobb esetben 34 az a 37... :D De ilyet ne mondjunk, hogy felülmúlhatatlan élmény a sportmotor... Én sokkal jobban érzem magam egy enduron, mint hogy görnyedjek egy sportgépen. Kinek mi tetszik... Próbáld ki mindkettőt!
2010. dec. 23. 14:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Neked vagy valami baj van a fejedben, vagy soha életedben nem volt semmi közöd még motorhoz. 15-20 liter ha húzod neki? eszednél vagy ember??????????
2010. dec. 23. 20:11
 7/10 anonim válasza:
Hali!Nekem Aprilia ETX 125 enduro evett kb. 6 litert nyitott légszűrővel,de ment is rendesen.Hozzá teszem,hogy a szervizelés is gyakori volt az én vezetési stílusomhoz.Ha fűre értem full gáz volt végig :)
2010. dec. 23. 22:26
 8/10 anonim ***** válasza:
A 20 literes fogyasztásos gyeró úgy hülye ahogy van. Amúgy az etx szegény elég szervízigényes dolog, cserébe halad ha kell... :D
2010. dec. 25. 02:54
 9/10 anonim ***** válasza:
figyeljetek ide! az enyém ennyit evett!! nem vagyok hülye sem bolond! de ti szerintem nem 100-110kg ot nyomtok! Nem kitalálom! A heverom 125 ös RS e eszik 15 litert! és nem nagy darab gyerek! Szerintem még nem volt Aprilia Futura sp(sport) 125 ösötök.
2011. jan. 2. 02:10
 10/10 anonim ***** válasza:
ezt is elvileg szervizelni kellet volna 10000 km enként. de nem volt! a motorban 300.000 km er volt! azért a 20 liter! és hülye aki mondja. de nem kezdek vitába. azzal megsérteném a szabályzatot.
2011. jan. 2. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!