ESP által licencelt floyd rose rendzer "tuningolása"?
Érdekelne a témában bármilyen hozzáértői segítség, hogy mivel lehetne jobbá tenni az LTD M100-asomon a tremoló rendszert.Kaptam egy fülest, hogy schaller alkatrészekkel, pl schaller rugókkal: [link]
Köszönöm a segítséget.
Semmivel szerintem, a rugók meg aztán az égvilágon semmit nem javítanak rajta.
Egyben érdemes kicserélni a komplett tremolót, de nem egy ilyen alsókategóriás gitáron.
Ha nem működik jól, ki kell fektetni, aztán fixhúrlábasként használni, vagy lecserélni a gitárt, ha nem akarsz kínlódni vele.
Semmi újat nem mondtál és lesz*roztad a gitárom, köszi a választ.Tudod kicsiny hazánkban nem mindenkinek van pénze úgynevezett "felsőkategóriás" gitárra 4-5százezer forintért.
Simán írhattad volna azt is, hogy nem lesz jobb tőle...
Szerintem ezt írtam.
Ki lehet cserélni, de egyben, egy komplett tremoló 60-70 ezer forint, rászánnál ennyit?
Minden alsókategóriás gitárban szar a tremolo, nekem is volt, csak kínlódás, most vintage húrlábas van, ez sem csúcskategória, mégsincs annyi nyűg vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!