Xbox 360 slim mit kell tudni?
Annyit játszol vele, amennyit akarsz, nem melegedik, de szűk helyre akkor sem szabad tenni, mert akkor nem tud szellőzni.
Mindegy hogy rakod, de fektetve szerintem biztonságosabb.
Amennyit akarsz,a melegedést a SLIM estében kiküszöbölték,de azért időnként érdemes megtapogatni.Úgy pakolod,ahogy akarod.Fektetve szerintem is biztonságosabb,mert nem tudod ellökni,esetleg nem borul fel magától.Lényeg:nagyon szűk helyre ne tedd,könyveket,dvd-ket ilyesmit ne nagyon pakolj rá.
Üdv.!
Nagyon köszi :)
amúgy most akarok venni xbox360 slim et mert szerintem jó meg olcsó :D Van most egy Ps2-őm és azt akarom ladni ésmég gyülytenék hozzá egy kis pénzt és meglenne, hát nem tudom vagy vegyek használtan egy arcade-t?
Szerintem,inkább vegyél újat:
1.Ha teljesen újat veszel tudod hogy jó,és ha esetleg elromlana,visszatudod cserélni,mert nem hiszem hogy van rá garancia.
2.Mennyivel jobb érzés a dobozból kicsomagolni az újat,kiszedegetni az új,csomagolt tartozékokat,mintsem egy SPAR-os szatyorból kiszedni a karcos,gyűrött,összegubancolódott tartozékokat.És még:gondolj bele,hogy ki piszkálhatott bele,mi baja volt eddig,volt-e javítva amíg nem nálad volt,stb.
3.Ha valamikor eladnád,mondjuk 3 év múlva,akkor a Slim 3 éves lesz,a pl.:2009-es FAT meg már 5,és így kedvezőbben adod el,mint a régit.
4.Szerintem sokkal jobb lett és szebb,meg kisebb,mint a régi.(De a te véleményed számít igazán.)
5.A SLIM-nél kiküszöbölték az előző széria gyermekbetegségeit.
Természetesen ez a saját véleményem,de szerintem egy újjal sokkal jobban jársz.
Üdv!
Bocsi,ez lemaradt..:D
Esetleg elmész egy használt játékoshoz(ahol új gép is van),akkor PS2-ért,plusz ráfizetéssel ad egy újat vagy egy használtat.
Még 1:Sok helyen még maradt raktáron(ha minden igaz)a zsír új régiekből.Esetleg azzal is próbálkozhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!