Xbox 360 slim mit kell tudni?

Figyelt kérdés
Xbox 360 slim-et akarok most venni.Letudnátok írni az összes praktikákat,hogy pl.:mennyi időt lehet vele játszani?, lehet e kissé szűk helyen tartani?, fektetve vagy állítva kell rakni?stb. Előre is köszönöm. :)
2011. okt. 21. 10:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Annyit játszol vele, amennyit akarsz, nem melegedik, de szűk helyre akkor sem szabad tenni, mert akkor nem tud szellőzni.

Mindegy hogy rakod, de fektetve szerintem biztonságosabb.

2011. okt. 21. 21:52
 2/11 anonim ***** válasza:

Amennyit akarsz,a melegedést a SLIM estében kiküszöbölték,de azért időnként érdemes megtapogatni.Úgy pakolod,ahogy akarod.Fektetve szerintem is biztonságosabb,mert nem tudod ellökni,esetleg nem borul fel magától.Lényeg:nagyon szűk helyre ne tedd,könyveket,dvd-ket ilyesmit ne nagyon pakolj rá.

Üdv.!

2011. okt. 23. 16:29
 3/11 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi :)

amúgy most akarok venni xbox360 slim et mert szerintem jó meg olcsó :D Van most egy Ps2-őm és azt akarom ladni ésmég gyülytenék hozzá egy kis pénzt és meglenne, hát nem tudom vagy vegyek használtan egy arcade-t?

2011. okt. 25. 16:38
 4/11 anonim ***** válasza:

Szerintem,inkább vegyél újat:

1.Ha teljesen újat veszel tudod hogy jó,és ha esetleg elromlana,visszatudod cserélni,mert nem hiszem hogy van rá garancia.

2.Mennyivel jobb érzés a dobozból kicsomagolni az újat,kiszedegetni az új,csomagolt tartozékokat,mintsem egy SPAR-os szatyorból kiszedni a karcos,gyűrött,összegubancolódott tartozékokat.És még:gondolj bele,hogy ki piszkálhatott bele,mi baja volt eddig,volt-e javítva amíg nem nálad volt,stb.

3.Ha valamikor eladnád,mondjuk 3 év múlva,akkor a Slim 3 éves lesz,a pl.:2009-es FAT meg már 5,és így kedvezőbben adod el,mint a régit.

4.Szerintem sokkal jobb lett és szebb,meg kisebb,mint a régi.(De a te véleményed számít igazán.)

5.A SLIM-nél kiküszöbölték az előző széria gyermekbetegségeit.

Természetesen ez a saját véleményem,de szerintem egy újjal sokkal jobban jársz.

Üdv!

2011. okt. 26. 16:13
 5/11 anonim ***** válasza:
az 1.-es számú válasznál"a nem hiszem hogy van rá garancia"-t a Fat-re értettem.bocsi
2011. okt. 26. 16:15
 6/11 A kérdező kommentje:
Aha köszi. :) de szerinted megéri egy boltban venni egy xbox 360 arcade-t úgy,hogy van rá pár hónap garancia,mellesleg még gyűjtenem kell mert majd karácsonyra akarnám megvenni de még nem sikerült eladnom a ps2-t.Nem tudsz egy olyan videójáték boltot valahol pest környékén ahol lehet használtan de jó állapotban venni garanciával arcade-t vagy ilyesmit olcsón? Köszi Üdv! :D
2011. okt. 26. 17:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Az az igazság,hogy én még nem vettem használt konzolt,direkt ezért,mert egyszer egy ismerősömet kegyetlenül átcsapták pont egy XBOX-al.Szerintem guglizd be.Bocs hogy megint ezzel jövök,de lehet hogy érdemesebb egy újat,mert pl.:Auchan,Tesco ilyenkor karácsony közeledtével sz@rért-hugyért adja az új konzolokat.
2011. okt. 27. 14:32
 8/11 anonim ***** válasza:

Bocsi,ez lemaradt..:D

Esetleg elmész egy használt játékoshoz(ahol új gép is van),akkor PS2-ért,plusz ráfizetéssel ad egy újat vagy egy használtat.

Még 1:Sok helyen még maradt raktáron(ha minden igaz)a zsír új régiekből.Esetleg azzal is próbálkozhatsz.

2011. okt. 27. 14:36
 9/11 A kérdező kommentje:
Bocsi de ,égis hol? Mert én nem tudok egy helyet sem tudnál ide ki írni, :)
2011. okt. 27. 17:57
 10/11 A kérdező kommentje:
bocsi lemaradt ez előző ki írásomnál a m betű az elején az égis :)
2011. okt. 27. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!