Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox 360 -ról és fajtáiról...

Xbox 360 -ról és fajtáiról mit érdemes tudni?

Figyelt kérdés

Semmit sem tudok az Xbox 360 -okról (egyáltalán mi az a 360ott utánna?)

Milyen fajtái vannak és melyik fajtájának mi az elönye, hátránya.

Kell e truningolni?

TVhez vagy Monitorhoz kell hozzákapcsolni?

Mi a külömbség a PC és az Xbox 360 között?

Mi a külömbség az Xbox 360 és a PS3 között?

Összegezve: Mi az az Xbox?

2010. okt. 23. 19:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

360 utána azt jelenti, ami a jele:D (Azzal is lehet bekapcsolni az Xbox-ot)

Fajtái: Arcade, Premium, Pro, Elite, Slim(mindenki máshogy nevezi)

Soha nem kell tuningolni, emiatt is jobb a PC-nél.

TV-hez lehet csatlakoztatni, monitorhoz nem tudom, hogy lehet-e de szerintem igen.Azért is jó az Xbox 360, mert régi TV-ken is megállja a helyét, míg a PS3 már nem

A PC mindenre képes(munkára, írásra, stb...) míg az Xbox 360 főként játszásra van tervezve, DVD nézésre, zenehallgatásra.Úgy is lehet mondani, hogy az Xbox 360 szórakoztató rendszer

Az Xbox 360 régebbi konzol, de nagyon népszerű.A PS3 2006-ban adták ki, felépítése jobb mint az Xbox-é(pl PS3 8 magos, míg az Xbox 360 3 magos)(ha nem így van, javítsatok!).Az Xbox 360-nak állítólag szebb a grafikája 1 fokkal mint a PS3-nak.Az Xbox Live(ahol lehet vásárolni játékokat, DLC-ket tölthetsz le, meg ilyesmi, itt csatlakozhatsz Multiplayer-ra is) még mindig jobb, mint a PSN.Az Xbox Live-ért még sajnos fizetni kell, de nem drága(van a 3 hónapos arany tagság illetve a 12 hónapos tagság)(Én minden karácsonykor egy 12 hónapos tagságot kérek, így SzentEste mindig újra aktiválom:DD)A PSN teljesen ingyenes, de ha vásárolni akarsz, azért már gondolom fizetni kell.Az Xbox 360-nak és a PS3-nak is vannak exkluzív játékai, mint például Xbox 360-nak: Alan Wake PS3: Ratchet & Clank.Ha én választanék, Xbox 360-at vennék, mert kényelmesebb a kontrollerja, míg PS3-nak kényelmetlen(igen, fogtam már mindkettő konzol kontrollerjét), rengeteg olyan játék van számomra Xbox-on, amit PC-n nem tudok teljes élvezettel játszani(pl. Left 4 Dead 2 - PC-men sötét helyett folyamatosan nappal van, bemegyek a szobába, és mindent lámpa nélkül rendesen látok).Szóval, én az Xbox 360-at jobban imádom mint a PS3-at.Igazából már van egy Nintendo Wii-em és Nintendo DSi-em, de ettől még az Xbox 360 elférne köztük:D --Bocsi a helyesírási hibákért, még reggel van:D --

2010. okt. 24. 09:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a jele, amit mondtam első mondatomba, így néz ki rajta: [link] Itt éppen a Slim kiadásban található így.Bekapcsolva világít így.
2010. okt. 24. 09:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja és a bekapcs gomb rajta ami pirosan világít, általában fehér, csak itt valamiért elszíneződött:D
2010. okt. 24. 09:27
 4/9 anonim válasza:

Jelenleg vásárolható csomagok:

1. Arcade pakk

2. Pro pakk

3. Elite pakk

Megjegyzés: Most már minden csomag HDMI kimenettel szerelt lappal kerül a boltokba.

Az Arcade csomag

Ez a csomag a legolcsóbb.

Legfőbb jellemzője, hogy nincs a csomagban winchester.

Ami viszont van:

- konzol

- wireless joy (kábelmentes/wifi)

- 256 memcard

- AV kábel

- táp

Az új alaplap revizókban megjelent az ún. Nand Flash Memory Unit, vagyis alaplapra integrált memória modul. Ennek mérete revíziótól függ: 256MB, illetve 512MB.

Kapható úgynevezett Bundle kiszerelésben, vagyis játékkal egybecsomagolt egységcsomagban (az ár némiképp magasabb ebben az esetben) is.

Ismertető jele: a tálcanyitó gomb és a tálca eleje hófehér.

A Pro csomag

Ez a közép árkategória.

A csomag tartalma:

- konzol

- winchester mérete csomag függő (jelenleg 60 GB)

- komponens HD kábel

- vezetékes füles

- wireless joy

- Ethernet kábel

- táp

Itt is van úgynevezett Bundle (az ára itt is némiképp magasabb ebben az esetben).

Ismertető jele: a tálcanyitó gomb és a tálca eleje krómozott.

Az Elite csomag

Ez a prémium kategória az Xbox360 esetében, gazdagon felszerelt, egyedi dizájnnal ellátott géptest (fekete, vörös).

A csomag tartalma:

- konzol egyedileg színezve

- 120GB winchester

- komponens HD kábel

- vezetékes füles (konzol színével megegyező)

- wireless joy (konzol színével megegyező)

- Ethernet kábel

- táp

-HDMI kábel.

2010. okt. 24. 16:07
 5/9 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm a válaszokat

még annyit, hogy ha van otthon egy 80GB -os fölös HDDm azt is rá tudom kötni? Vagy speciális hdd kell neki(nemtom ilyen van e:))?

2010. okt. 24. 16:45
 6/9 bp1985 ***** válasza:

Nem tudod rárakni, miert teljesen más a formája az xboxénak.

[link]

Ez az xboxé.

2010. okt. 25. 12:54
 7/9 anonim válasza:

2010-10-24 09:24

"360 utána azt jelenti, ami a jele:D (Azzal is lehet bekapcsolni az Xbox-ot)"

Ez elég furán hangzik.

Szerintem a 360 azt jelenti, hogy vezeték nélküli kontroller van hozzá. (Akár egy 360°-os fordulatot is megtehetsz vele)

2011. jún. 20. 16:25
 8/9 anonim válasza:

360: vezeték nélküli?

Nem ezt akarja jelenteni :DDD A lényege hogy a régi xbox-okhoz képest 360 fokos fordulatot vett az egész, sokkal jobb, erősebb szebb az xbox 360 mint a többi.

2012. júl. 20. 22:48
 9/9 anonim válasza:
Valójában az Xbox 360 azért 360, mert ugye maximum 4 játékos játszhat egyszerre, 1 konzolon. Ha 1 játékos játszik, akkor csak a körnek a negyede világít, ha 2 játékos akkor a körnek a fele, és így tovább. Ha a 4 játékos egyszerre játszik, akkor az egész kör világít, ami pontosan 360 fokot tesz ki. :)
2015. máj. 5. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!