Mit kell tudni xbox 360 vásárlás előtt?

Figyelt kérdés
Mik ezek a dolgok az alaplappal?mi az a dashboard, lt stb.Mik azok a dolgok amiket mindenképp tudni kell?
2010. máj. 9. 18:25
 1/10 Fkris ***** válasza:

Ne most vegyél 360-at!

Nemsoká(nemtudom mikor) de kijön a SLIM és az nem fog 3led es lenni(túlmelegednek a forrasztások,leválnak az alaplapról,és az egész kuka).

A teljesítmény,kép is jobb/szebb lesz!

Lehet h borsosabb ár,de nem fog 2 év után kukába menni a cucc.(meg lehet ezt akadályozni vízhűtéssel,de kinek van rá pénze?:D)

A kérdésre visszatérve:

Alaplap:az egész gépnek a lelke.Hajlamos a túlmelegedésre és ekkor következik be az elöbb leírt 3led!

Dashboard:Az Xbox "Windows"-ja.Tehát op.rendszer,ez jeleníti meg a menüket Xbox LIVE-ot stb.

Fontos továbá tudni,hogy a FLSAH elt box-al !!!NE!!! menny fel LIVE-ra!Ha felmész bannolnak és ha van HDD-d akkor letiltjua és az használhatatlan lesz,elvesznek a mentések,és haonló.

A tárolásra figyelni kell:

Ha a Sima box ot veszed akkor NE tárold függőlegesen!Hamarabb túlmelegedik és akkor a 3led...

Vízszintesen,a földtől lehető legmagasabb és jól szellőző helyen tárold,használd.

Ez az élettartam megnövelése érdekében fontos!

Hát a többi dolog az nem életbevágó,de érdemes utánanézni.

2010. máj. 10. 15:59
 2/10 anonim válasza:

Az előzőre válaszolva nemhiszem, hogy érdemes várnod a slimre. Nem tudom miket tud majd, de sztem jobban jársz egy ps3-mal. És az új xbox 360-oknál már nincs baj a hűtéssel. Nem melegednek túl olyan könnyen. Persze egyhuzamban sztem nem ajánlatos 4 óránál tovább játszani velük. Jasper alaplapos gépet vegyél!

Másik rész, hogy eredeti vagy másolt játékokkal akarsz játszani. Ha eredetivel és netet is akarsz használni, illetve letöltögetni, akkor ajánlottabb nagyobb merevlemez. De sztem ebben az esetben jobban jársz ps3-al. Ha másolt játékokkal akarsz játszani akkor elég kevesebb hely. És ajánlom, hogy ahol veszed ott helyben kérd, hogy flasheljék meg, hogy tudj másolt játékokkal játszani. Hűtést is rakathatsz bele, de attól hangosabb lesz és jasper alaplapos gépeknél nincs is rá szükség sztem.

2010. máj. 10. 22:17
 3/10 anonim válasza:
Ja és még annyit hozzáteszek, hogy sztem olcsóbban kijössz ha tönkremegy és 2 év múlva veszel egy újat, mintha vennél egy slimet, mert lehet az több idő lesz mire feltörik és addig eredeti játékokat kell venned. Most meg 2-300 forintból kijön egy játék, mivel le tudod szedni netről.
2010. máj. 10. 22:22
 4/10 Fkris ***** válasza:

1. vok

1et étek az előző hozzászólóval,de ps3-at ne vegyél,mert azt még fel se törték.A PSN is fizetős lesz nemsoká,azér se éri meg megvenni,megmert eredti játékkal kell játszani.

IGAZ hogy jobb minőség meg biztosabb működés,de ha nem vagy aranybányász és nem akarsz 1-2-3 évet várni az új játékokra hogy lemenjen az áruk akkor jobban jársz a box-al.

2010. máj. 11. 14:00
 5/10 A kérdező kommentje:
Milyen verziós az a flash ami viszi a legújabbakat játékokat is?mi az az LT 1.6 meg 1.61 ?
2010. máj. 11. 17:14
 6/10 anonim válasza:

A legújabb ami most van az az LT 1.1 és az iXtreme 1.61. Úgy tudom az elős arra jó, hogy tudsz live-on játszani és kevesebb az esélye, hogy bannt kapsz. A második pedig akkor jó, ha csak offline akarsz játszani és nem mész fel live-ra. Persze ez nem azt jelenti, hogy az LT 1.1 nem jó, ha csak offline játszol.

2. voltam

2010. máj. 11. 17:34
 7/10 Fkris ***** válasza:

Semmi nem fog menni ha nincs Activate-iso-d!(oan mint 1 bootlemez)

Anyi hogy leszeded valahonnan,kiírod 1 Verbatim DL-es lemezre(minden letöltött játékot Verbatim DL-es re írj ki,mert így nem szenved annyira a box az olvassással és így nem fog a DVD-n múlni az hogy elindul-e a játék) és annyi hogy mielött beraknád a játékot hogy jácc,beteszed,hagyod hogy belovassa.Kiveszed és beteszed a játékot.Mert az IXtreme 1.6-1.61 azt csinálja hogy nem engedi hogy beolvassa a játkot nehogy kibannoljanak ha felmennél LIVE-ra.Ez az Activate.iso kiüti ezt.

Ha e nélkül próbálnál jáccani egy játékkal akkor csak PLAY DVD-t írna ki.

Amúgy meg NEM ajánlom hogy bármimódon felmenny LIVE ra ha játszottál már másolt,warez játékkal.

Mert az benne van a gépben és kibannolnak.

Ha multizni akarsz akkor CSAK oan géppel ami NINCS flash elve és NEM játszotál másolt,warez játékkal!

Mert különben pá-pá HDD és még sok más is!

1.voltam

2010. máj. 12. 14:45
 8/10 A kérdező kommentje:
De úgy tudom van olyan flash amihez nem kell bootlemez.
2010. máj. 12. 19:01
 9/10 anonim válasza:

Jaja. Nekem is 1.61-es flash van és nem kell semmi boot lemez meg activate iso. Simán kiírom dvdre és megy.

1.

2010. máj. 14. 13:31
 10/10 anonim válasza:
jajj bocs 2. voltam nem 1.
2010. máj. 14. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!