Az xbox 360 slim-et mikor fogják tudni ki flashalni?
Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 22:07
1/10 anonim válasza:
Úgy hallottam, kedden délre meglesz.
3/10 anonim válasza:
már lehet nekem ki is van flashelve 2000ft ért flshelte ki az ismerösöm.
4/10 A kérdező kommentje:
Miért,mi bajod van ha ki flashelik?
2010. nov. 22. 00:31
5/10 anonim válasza:
Hányszor kell még elmondani, hogy ha flashelni akarsz, akkor vegyél egy Elite-t! Ugyanúgy van belőle 250Gb-os, és semmivel sem rosszabb, mint a Slim, csak azért ajnározzák, mert új, fél év múlva megint jön egy új box, akkor majd azt fogják ajnározni, akkor veszel majd mindig újat?!
Amúgy nem tudom, hogy ki találta ki, hogy tutira lesz hozzá flash, de egyáltalán nem biztos, pl. a PS3-hozs e csináltak...
6/10 A kérdező kommentje:
Azért mert a 4GB-os slimet kapsz 43 ért is:)Elite 120 gigás már 65:)
2010. nov. 22. 23:43
7/10 anonim válasza:
Ja, hát ha egyszer már akarok valamit, azért nem sajnálom a pénzt, kezdjük ott. TV-nél, vagy PC-nél sem mindegy, hogy 50-70 ezret költesz rá, vagy 200-at...
8/10 anonim válasza:
Csak egy kis maris kell neki flassel ő magától is:D
9/10 Hegedűs Viktor válasza:
Nekem ezen a héten érkezik meg, flhashelve van. A drive-t cserélik benne.
10/10 A kérdező kommentje:
Nem tudtok pribátba küldeni telefonszámot mert nem találok senkit aki ki tudná:S
2010. dec. 20. 00:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!