Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PS3 vagy Xbox 360? Melyik a jobb?

-Gamer- kérdése:

PS3 vagy Xbox 360? Melyik a jobb?

Figyelt kérdés
Tudom hogy ez itt nem likecombat, de várom a választ+indoklást.
2011. júl. 14. 15:48
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Ez fordítva is igaz, ps3 fórumon vagy bárhol a boxosokon nevetnek kb.

Na de mindegy is ez, én meg vagyok ps3-on, más boxon, az meg nem is igazán érdekel, hogy más mit vesz.

2011. júl. 14. 18:42
 32/34 anonim válasza:

Nah vitát zárom:)

Itt mindenki láthatja milyen a graf a 2 konzolon:)

LINK: http://www.youtube.com/watch?v=I5t7mTUcNdI

Első vidinél, a legelső képnél, azért szerintem a BOXNAK jobb a grafikája:)

Csak nézd meg a boxos gyereknek a haját, utána a ps3-nak:)

2011. júl. 14. 21:31
 33/34 anonim ***** válasza:

Jó, ne cod-okat linkeljünk.

Egyik az, hogy ratyi játék, másik az, hogy Activision a legpénzéhesebb kiadó, ő leszarja milyen a port.

Nézzünk egy normális portot: Mass Effect 2, ps3-on nem gyengén durvábban néz ki, mivel ME3-as motorral megy (bár ez speciális eset, mert jóval a boxos kiadás után jelent meg, cod meg egyszerre, de ha nézünk más egyszerre megjelenő játékot azért nem olyan gyakori a szar port).

Meg a multiplatform-mal ne foglalkozzunk, boxon a többség tényleg szebb, de nem annyival, hogy az miatt vegyünk boxot.

Nézzük meg az exkluzív játékokat, meg egyebeket, az alapján döntsön valaki.

2011. júl. 14. 21:55
 34/34 anonim ***** válasza:
utolsó, ennyire azért ne élvezkedj mert néztél róla egy vidit (amúgy PC-n szebb a graf), próbálj ki egy ps3 exkluzív játékot aztán egy xboxosat, de amúgy xboxnál a halo reach tényleg szép lett, tele szkriptelt (mint szinte már minden) de szép.
2011. júl. 14. 21:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!