Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PS3 vagy Xbox 360? Melyik a jobb?

-Gamer- kérdése:

PS3 vagy Xbox 360? Melyik a jobb?

Figyelt kérdés
Tudom hogy ez itt nem likecombat, de várom a választ+indoklást.
2011. júl. 14. 15:48
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

[link]

Na de ez meg érné? Mert nincs most pénzem és, halálra unom magam. Meg a Balaton is már unalmas.

2011. júl. 14. 17:05
 22/34 anonim ***** válasza:

Gran Turismo? Kormány nélkül játszhatatlan.

Ja, a MOtorstorm-mal is el lehet lenni.

2011. júl. 14. 17:05
 23/34 anonim ***** válasza:
Kérdező: Nem, ez nagyon sok érte. Bőven 100 alatt ki tudod hozni, ha máshol veszed.
2011. júl. 14. 17:06
 24/34 anonim ***** válasza:
2011. júl. 14. 17:10
 25/34 anonim ***** válasza:

17:05

Ja hogy neked nem tetszik, tehát szar? Vannak ilyen játékok, amik köztudott, hogy szarok (pl. codok), de az, hogy most neked nem tetszik.

Nekem meg a Gears of War és a Halo sorozat nem tetszik, tehát az összes xbox játék szar.

Tehát Killzone jó, GoW is jó, ezzel még te is egyetértesz, Uncharted-et végülis csak minden évbe a legjobb játéknak választják mindenhol, MGS a valaha volt legjobb játék, de az max a régebbi játékosoknak jön be, nem a codon nevelkedett tiniknek.

SOCOM az nekem nem tetszik, de sokaknak az is.

GT5 kormánnyal az igazi, joystickkal sem rossz, de akkor a Forza is egy rakat szar, mert ugyanez a helyzet.

De ha még több játék címet kell felsorolnom, akkor Demon's Soul, Dead Nation, Heavy Rain, Twisted Metal, Ratchet & Clank, és még sok, csak már nehezen gondolkozok.

De én már nem veszekszek többet (max ha valaki valami hatalmas baromságot ír), mert ahogy látom a kérdező már eldöntötte, hogy xbox-ot vesz.

Kéredző:

ha most nincs sok pénzed, akkor ne vegyél Kinect-et, majd később megveszed (bár szerintem hülyeség a Kinect és Move is, de ez szubjektív).

Amúgy Slim box+Kinect 80k-ból is kijön, szóval az ilyen 100k-s dolgokat ne is nézd

2011. júl. 14. 17:26
 26/34 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, egyik sem jobb a másiknál. Mindig is így voltam vele, de kimondom, ami szerintem igaz. Nem érdekel, mit választották legjobbnak, ha pénzt nem ér. MGS-ből a régieket szeretem, de azt nagyon. A Forza még mindig jobb, mint a Gran Turismo, de a kettőt össze sem lehet hasonlítani. Érdekes, hogy itt a neten mindenki arról ugat, melyik jobb, de fogadjunk csak egyiket próbálta (tisztelet a kivételnek). Én inkább kipróbálom élőben, vagy megkérdezek olyanokat, aki huzamosabb ideig tolta mindkettőn, esetleg mindhármon, bár a Wii nem ide tartozik.

A Demon's Soul sem rossz, de az nem én vagyok. A COD ahogy írtad egy rakás szar, és sajnos a Battlefield és arra felé hajlik már, ahogy a MoH is az lett.

A mozgásérzékelőről: Ki akar hardcore játékot játszani mozgásérzékelővel? A kinect partyjáték, ahogy a move is, itt a kinect a jobb választás, bár még nem jöttek ki rá az igazán jü játékok, míg Ps3-mon igen a move-ra.

2011. júl. 14. 17:35
 27/34 anonim ***** válasza:

Akkor ne érdekeljen, hogy mit választottak legjobbnak, általában engem sem érdekel, csak akkor ne próbálj mást meggyőzni (bár én is azt csináltam, csak más téren), mert lehet neked nem tetszik az Uncharted, viszont nem hallottam még egy másik ilyen emberről.

Lehet videó alapján szarnak tűnik (nekem már ott is leesett az állam), de ha leülsz elé egyszerűen nem bírod abbahagyni.

Van pár ismerősöm, akinek mindkét hardcore konzolja van, és xbox-ot egyik sem veszi komolyan, amikor megjelenik rá egy jó játék (ami évente max 2 játék, Halo és GoW) akkor előveszik, addig pihentetik.

2011. júl. 14. 17:44
 28/34 anonim ***** válasza:

Szerintem zárjuk le itt.

Egy utolsó szóra, csak úgy mellékesen: Egy ismerősöm most jött át PS3-ról X360-ra. Gondoltuk, megkérdezzük, mit mond róla, miért váltott. Vagy 1 órán át tiszta idegbetegen szidta a PS-t :D

Egyébként boxra rengeteg jó játék van, csak az összeset át portolják már PS3-ra és PC-re is -.-

Metro 2033 2034 jön PS3-ra is... - Fable, Mass Effect , ezt is k..vára át kellett portolni, mmint a másodikat és a következő is jön PS3-ra, s Crackdown is jó, haverral, és még sorolhatnám.

2011. júl. 14. 17:48
 29/34 anonim ***** válasza:

Na akkor a haverod hülye :D

Mármint létezik, hogy valakinek a box jobban bejön, ízlések és pofonok, de annak már kicsit kamu-szaga van, hogy szidta a ps3-mat.

Én ennek pont a fordítottját ismerem, valamelyik haverom eladta a box-át, ps3-ra cserélte, és bár nem szidta a boxot, azóta már csak kis játékszerként tekint rá.

2011. júl. 14. 18:07
 30/34 anonim ***** válasza:

Igen, nekem is van ilyen ismerősöm és olyan is, akinek a box tetszik jobban és a ps-t adta el.

Viszont a LIVE-on ha bemész egy partyba és azt mondod, ps... Ott semmi nem marad szárazon :D Ezért nem beszélünk soha róla.

2011. júl. 14. 18:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!