Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Eladom a laptopot, veszek egy...

Eladom a laptopot, veszek egy iPad-et. Szerintetek? Mit veszítek?

Figyelt kérdés
A következőre használom a PC-t, és az iPad-et is ezekre akarom. Ha mindezeket tudja az iPad, akkor csak az lesz nekem: internet,filmnézés, zenelejátszás, szövegszerkesztés(egyetemre járok).
2011. jún. 17. 19:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Persze, hogy van szovegszerkeszto, de rohadt korulmenyes:)

Meghat a szinkronizalas...

Nyomtatni sem tudsz vele, ahhoz is kell a gep:)

Meg mindig 3. voltam

2011. jún. 17. 19:50
 12/20 anonim válasza:

ne kisértletezz csalódni fogsz és vesziteni egy csomo lóvét :)

ne felejtsük el, hogy azért a laptopnak teljesítménye is van, és egy op rendszere amin futtathatsz mindent, fellogsz wifire ( nagyvárosokban bármelyik utcasarkon találsz) és leszedsz bármien programot. akármi kellhet még az egyetemen aztán majd szphatod magad hogy jajj eladtam a számitogépemet egy tulméretezett telefonért :) szarban leszel nagyon. plusz a proci videokártya meg bármi. sosem tudhatod mire lesz szükséged... ne csinálj hülyeséget. arrol nemis beszélve hogy szerintem tök idétlen ( pedig apple fan vagyok) de gondolj má bele ien 4 tenyér méretü lappal telefonálni meg hordozni... ha már ugyis cipelned kell legalább a laptopot cipeld az nem törik ketté olyan könnyen :) semmit nem tudsz mondani ami miatt az ipadot ajánlanám a laptop minden szempontból jobb kivéve ha gazdag vagy, és van mindkettőd akkor lehet mondani hogy néha jolesz az is valamire :)

2011. jún. 17. 19:51
 13/20 anonim válasza:
0%

a kezelőfelülethez visszatérve pedig :D

nemmindegy mien érintő képernyő

bár mindehogy szar majd meglátod

ha hőérzékelős akkor csak az ujjaddal használhatod mert hő kell neki.

ez esetben probáld már meg eltalálni azokat a pici kis virtuális bilentyüzetgombokat:D

látlak magam előtt, hogy a virsli ujjaiddal az előadáson szenvedsz mert nem tudsz irni és amig mások lapival mindent lejegyzetelnek te nagy szarban leszel

vagy mondjuk mindig lekell vágnod a körmöd :) mert körömmel lehetetlen nyomkodni egy olyat. nem olyan jo az ahogy te elképzeled :)

2011. jún. 17. 19:56
 14/20 anonim ***** válasza:
78%
Hőérzékelős képernyő nincs, te nagyon hülye.
2011. jún. 17. 20:52
 15/20 anonim ***** válasza:

Egyébként meg ne cseréld le.

Ezek a tabok filmezni, netezni, zenéthallgatni tök jók, de semmivel nem jobbak, mint egy laptop.

Ellenben mindenféle szövegszerkesztés kínszenvedés lesz vele. Arról nem is beszélve, hogy sulikban Office-al dolgoznak, egy almával lehet lennének kompatibilitási problémáid.

2011. jún. 17. 20:54
 16/20 anonim ***** válasza:
a pc mellett szól a dvd író, vagy cd nem tom mid van, de akárcsak egy olvasó. Nyomtathatsz, bővíthető a laptop is , sok ingyenes progi, időtállóbb, olcsóbb többet tud, gyorsabb, kitudja még mi egyébre kell majd később neked amire a drága alma nem képes. Laptop mellé ok, helyette hülyeség, de ze tudod.
2011. jún. 17. 20:56
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nagyrész mentek a pipák.
2011. jún. 27. 19:33
 18/20 anonim ***** válasza:

Miert irtak tobben is, hogy hogy nez ki, ha ezzel telefonalsz??

Ki mondta hogy az ipad-del lehet telefonalni?? Mega xD

:)

2011. jún. 28. 06:14
 19/20 A kérdező kommentje:

Igen :D Viszont skype-al talán lehet vele telefonálni. Meg ott van az a videótelefonálós program benne, de gondolom az csak iPad-ek között meg iPhone-oknál működik.

Jah és a hőérzékelős képernyő is hülyeség. :)

Még nem vettem meg, szerzek rá pénzt először.

2011. jún. 29. 11:31
 20/20 A kérdező kommentje:
Az érintőképernyős írást pedig majd kipróbálom a Saturn-ban, aztán döntök.
2011. jún. 29. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!