Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Eladom a laptopot, veszek egy...

Eladom a laptopot, veszek egy iPad-et. Szerintetek? Mit veszítek?

Figyelt kérdés
A következőre használom a PC-t, és az iPad-et is ezekre akarom. Ha mindezeket tudja az iPad, akkor csak az lesz nekem: internet,filmnézés, zenelejátszás, szövegszerkesztés(egyetemre járok).
2011. jún. 17. 19:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
30%
veszítessz egy kötetlenül installálható operációs rendszert,kapsz egy túlárazott almalogót.
2011. jún. 17. 19:20
 2/20 Panda Péter ***** válasza:

bezony, ez az igazság.

egyébként mégis milyen egyetem, ahol mindössze ez kell?

2011. jún. 17. 19:26
 3/20 anonim ***** válasza:

Azert a laptopomat nem adnam el:)

Az ipad igazabol inkabb szorakozasra valo, persze komoly dolgokra is lehet hasznalni, de remelem tudod hogy kizarolag az apple store-bol szerezheted ezeket meg, ami nem olcso:)

Nem kompatibilis sok hasznos programmal, amivel egy sima windows igen.

Utazasra nagyon jo, filmet nezni, jatszani, de egy laptopert nem eri meg.

Hidd el nekem is van, szep es jo, de draga es szinte felesleges:)

Az internethez pedig szukseged van wifi-ra.

En szeretem az ipad-emet de a laptopomtol nem valnek meg:)

2011. jún. 17. 19:27
 4/20 anonim ***** válasza:

én se cserélném le... egyetemen az előadások alatt nem tul praktikus, v pl beadandókat irni rajta

egyébként szorakozásra tényleg jo, de azokat lehet a laptopon is

2011. jún. 17. 19:29
 5/20 anonim ***** válasza:

Nem mellesleg egy ido utan egyszeruen nem kenyelmes erintokepernyovel irni:) gondold meg, egy laptopnak azert lehet adni:)

Nem azert mert osszetorne a kepernyo, de azert...:)

Elozo voltam

2011. jún. 17. 19:30
 6/20 anonim ***** válasza:
Most mar 3.
2011. jún. 17. 19:31
 7/20 A kérdező kommentje:
ha jól tudom van szövegszerkesztő az Appstore-ban, úgyhogy a beadandókat meg lehet rajta írni. Azért vennék iPad-et, mert az még többet tud egy laptopnál, mert van benne navigáció, meg jó kezelőfelület naptárral, jegyzetek készítésével, és egyszerű használni, érintőképernyős, kicsi. Ez szerintem übereli bármelyik laptopot.
2011. jún. 17. 19:33
 8/20 anonim ***** válasza:
Na igen értem a kettőt milyen elven hasonlítód össze. A laptop az mégis csak egy komplet számítógép! Ha csak valami nagyon gagyi laptopodnak akkor éri meg. Azért egy laptop jóval hasznosabb.
2011. jún. 17. 19:46
 9/20 anonim ***** válasza:
* nagyon gagyi laptopod van.
2011. jún. 17. 19:46
 10/20 anonim ***** válasza:
ezt akk neked kell tudnod, abbol amit irtal, rájöttem, h te más szempontokat nézel, mint pl én v még mások akik irtak h inkább a laptop. ez rajtad áll, ha ugy érzed jo az ipad is mind sulihoz mind egyébként, akkor nyugodtan cseréld le a laptopod (bár én azért nem tudnék irni érintőképernyőn, ha ez megy, akk hajrá vegyél egyet!)
2011. jún. 17. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!