Laptopot vegyek vagy Ipad 2-őt?
Én a helyedben laptopot vennék. El is mondom miért: A laptopon valószínűleg windows fut, tehát sokkal könnyebb rá programokat találni (egy Ipad2-vel lehet, hogy szenvedni fogsz). Olcsóbb a lap-top, miközben erősebb is, így akár néhány játékot tudsz rajta futtatni is. A laptopot könnyebb is kezelni a billentyűzet miatt, azonban az Ipad2-nek érintőképernyője van ami egyrészt sokkal nagyobb buli, meg utazáskor könnyebb is kezelni.
Viszont ha otthonra akarod (főleg), esetleg munka vagy ilyesmi, akkor laptop. Az Ipad2 pedig tökéletes egy másodlagos "gépnek".
De ez csak az én véleményem :)
mire kell??? flash nem fog rajta menni, se most se máskor. vannak rá megoldások kolléga játszott is velük de valahogy egyik se volt stabil vagy meggyőző...
sok dologra jó, de ha elmúlik a varázs akkor marad a kényelmetlen és lassú gépelés, és a mindenre jó de úgy igazából semmire nem használod érzés. én tuti notit vennék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!