Grafikai programokhoz milyen laptopot vegyek?
Nagyon durva... 3 gb ram, 512-es videokártya (ami nem integrált..stb), tehát ilyen jobb gép adatokkal néztem laptop után. nincs több pénzem rá :( a gépem 2 gb ram, 256-is video kari, és ez egy 7 hónapos gép... ennyi tudással. elfogom adni, mert senki se használja vidéken, és mint olvastam édeskevés.. szerintem még mindig jobban megéri az új laptop, a régebbi laptop. és a nem használt gépem helyett.
köszönöm szépen a hozzászólásod!
Kell a 4 GB ram, nekem a Lightroom simán felvesz belőle 3-at, a maradék meg kell az OS-nek. Win7 nagyon memóriaigényes.
Érdemes egy komolyabb processzort is beszerezni, mondjuk valami Core i5. Ez kell a konverziókhoz. Videokártya gondom még nem volt, az integrált Intel HD GMA mellett simán tudok retusálni.
értelek! örülök, hogy segítesz, ritka aki ennyire ért hozzá :)
néztem laptopokat még, vannak szuperek, de kicsit furáltam 1-2-öt 8GB rammal ilyen olcsón, erről van szó: [link]
ilyeneket nézek, azért nem rossz, és nem vészesen drága!
vélemény? mindenképp laptop kell, sajnos. a PC porosodik, eszi a kosz, és soha nem veszem hasznát, már együtt lakom Párommal, és nem férünk el, ha hozom a sz*r gépem. tuningolni nem akarom, akkor már 2 rosszból összehozok egy jót :)
6 GB ram: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!