Miért nem jó a kép, ha rákötöm a tv-re a laptopot?
Figyelt kérdés
Van egy LG 32ld350 típusú tv-m és ha rá kötöm a laptopot VGA kábellel akkor valahogy jobbra sokszorosan el van csúszva a kép. Nem tudom, hogy magyarázzam el. Van a fő kép és jobbra sokszorosan ugyanaz csak egyre halványabban. Remélem, azért érthető valamennyire. Ez miért van? Mit tudok tenni ellene? Talán a kábel a rossz?2011. okt. 30. 11:22
1/8 TomThunderbolt válasza:
szerintem ha van a videókártyádnak kezelőprogramja ott a klónozott képernyőnek állítsd át a képarányát 1360 x 768-ra vagy lehet lesz Widescreen mod is és akkor arra állítsd
2/8 anonim válasza:
Szerintem te aszelkemképről beszélsz. Analóg a kábel? Ha igen, cseréld árnyékoltra.
3/8 anonim válasza:
Jah, igen, írtad is, hogy VGA. Az analóg.
4/8 A kérdező kommentje:
Igen, valószínűleg ez a szellemlép lesz. Pontosabban mit takar ez az árnyékolt dolog?
2011. okt. 30. 12:18
5/8 _Jessy_ válasza:
Valószínűleg a felbontás/frissítés van rossz értékre állítva, ezt próbáld állítani. 1920x1080 60Hz a leírása szerint.
6/8 _Jessy_ válasza:
Egyébként nem hiszem, hogy az árnyékolás lehet a gond, általában a leggagyibb tuskós VGA kábel is le van árnyékolva, kivéve talán a tuskós madeinchina típusokat.
7/8 A kérdező kommentje:
Amúgy nem ez a szellemkép az egyetlen probléma. Az egész kép el van csúszva a tv-n úgy, hogy a bal oldalon van egy fekete csík a jobb oldalon pedig le van vágva ugyanakkora rész mint amekkora a fekete rész a bal oldalon (vagyis a mozillánál az x-bezárás már alig látszik pl). Ez csak akkor nincs ha a felbontás 1280 x 1024; 960; 768; 720 vagy 600. És a szellemkép még mindig megvan hiába állítom 1920x1080 ra! :S
2011. okt. 30. 13:07
8/8 A kérdező kommentje:
... és 60 Hz-re.
2011. okt. 30. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!