Megéri 2011-ben Nintendo Wii-t veni?

Figyelt kérdés

Most tervezünk venni 1-et a tesómmal,az érdekelne h érdemes e esetleg várni vele v vágjunk bele.

Ha lehet Xbox-ot és a PS3-at ne említsétek, már van 1 gamer konfigos PC-m (nem kell olyan típusú konzol)

Értelmes válaszadókat felpontozom ill. kösz előre a választ.

2011. márc. 28. 19:42
 1/9 anonim ***** válasza:
érdemes. 2-en elég jó vele játszani
2011. márc. 28. 19:45
 2/9 anonim ***** válasza:
2-en vagy 1-en szeretnétek rajta együtt játszani, akkor is kötelező:-) Remek szórakozást tud nyújtani, a játékokat lehetetlen megunni, Multiplayer móka itt fantasztikus!:D Én csak ajánlani tudom a Nintendo Wii-t!:-)
2011. márc. 28. 19:51
 3/9 csapacsupa ***** válasza:
Attól függ mire hajtasz. Grafika vagy felhasználói élmény. Én mindenképpen a Wii-t választanám, illetve nekem az is van itthon.
2011. márc. 28. 20:39
 4/9 anonim ***** válasza:

Mivel az X-et és a PS3-at kilötted, (különben azt mondtam volna) ezért szerintem igen!

Pletykák szerint idén lesz a Wii 2 bejelentése, de a konzol megjelenéséhez és beindulásához sok idö kell, addig pedig megéri!

2011. márc. 28. 20:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem idén még nem, de jövőre talán bejelentik, mert hát most jelent meg a 3DS ezáltal arra várnak, hogy kicsit csillapodjanak le a vásárlók, és majd akkor lecsapnak ismét a Nintendo-nál!:D
2011. márc. 29. 07:02
 6/9 anonim ***** válasza:
szerintem igen :) nagyon szórakoztató dolog :D
2011. márc. 29. 14:29
 7/9 anonim ***** válasza:

tegnap 07:02

Igen ám, csak ha jönne is 3D-s Wii, az rögtön utána egy vagyonba kerülne és nem mindenki szereti a 3D-t (nekem pl. fejfájást okoz).

2011. márc. 30. 16:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Rengetegnek van ez a probléma, hogy 3D-vel megfájdul a fejük.De van itt egy kis bibi a 3D-s Wii-vel.Ha Ne Adjisten' a Wii2 tényleg 3D-s lenne, ahhoz 3D TV is kell, hacsak a Wii-ba is nem szerelnek egy képernyőt.Viszont ha az előbb említett saját hülyeségem, hogy 3D-s képernyőt szerelnének bele, akkor biztos lenne olyan kis csúszka a Wii-ba mint a 3DS-be.
2011. márc. 30. 16:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem követem nagyon a Nintendo híreket (nem is érdekelnek), csak egy kis infó a témához szólva, amivel összefutottam:

Állítólag a Wii 2-ben nem lesz 3D, a Ninetndo szerint a 3D-s tapasztalatok miatt...

Akit érdekel:

[link]

2011. márc. 30. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!