Zsolt108 kérdése:
Megéri Nintendo WII-t venni?
Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 17:48
1/9 anonim válasza:
Nagyon megéri!Fantasztikus játékok vannak rá, ha Online játszol nagyon jó a társaság is.Multiplayer-ben/Singleplayerben is nagyon élvezetesek a játékok.Én csak ajánlani tudom teljes szívemből:-) Ha a Wii-t választod, egy óriási világ tárul eléd!
2/9 Csicsek Zoltán válasza:
egyet mondok neked ps move sokkal pontosabb, minőségibb játékok bár drágább is de megéri
3/9 anonim válasza:
Ja a PS Move csak egy Wii másolat.Ráadásul a Wii még mindig pontosabb a WiiMotion Plus!-szal... és a Wii-ra még mindig minőségibb játékok jönnek ki, amit a Nintendo licencel, mint a PS-re csak grafika mániásoknak kedvez
4/9 Csicsek Zoltán válasza:
2010 ben az év játékai közül (top 5) 3 csak playstation 3-ra jelent meg. ennyit a wiiről.egyébként nézd meg írd be youtubeba hogy wii vs. ps move és láss csodát
5/9 Electronicperson válasza:
Szerintem nem jó vegyél inkább XBOX live-ot az naon cool!!!
6/9 anonim válasza:
Elismerem, hogy az Xbox-nak a Kinect-je rendkívül jó, de arra még szerintem kicsit kell várni, hogy javítsanak rajta egy icuri-picurit mert sajnos láthatóan lassan reagál ha 2-en játszunk vele:(
7/9 anonim válasza:
Köztudott, hogy a Move az összes fajta Wii kontrollernél pontosabb.
DE!
Move az hardcore, Wii az casual játékosoknak jó.
Tehát Wii az inkább az ilyen gyerekes/laza játékokra ajánlott, Move az meg KILLZONE-hoz!!! (jaj de várom már)
8/9 Csicsek Zoltán válasza:
én is! de egyébként ott van a start the party ,tv superstars, eyepet and so on
9/9 anonim válasza:
Electronicperson Nem elég hogy Marha drágán megveszed az szaros ybox-ot de még a multiért is fizessél!!!Az xbox nagyon könnyen tönkre megy maximum pohár alátétnek használnám. Emiatt nő fel az a generáció ami a fotelban ül és nyomogatja a 20K-s kis Dzsojsztikját ! Vegyél Nintendo Wii-t INGYENES multi, remek játékok, igazi "társasjáték"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!