Megéri a Nintendo 3DS?

Figyelt kérdés
Van nekem egy DS lite-om, de úgy érzem nem lenne rossz egy kis vérfrissítés... Nem tudom, hogy mennyi plusz játékélményt tud nyújtani.
2011. márc. 27. 14:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Ilyneket ne kérdezz, pénzt biztos nem fog neked termelni, csak te tudhatod mennyit ér meg neked az a "plusz játékélmény", de a Litehoz képest biztos nem óriási a különbség.
2011. márc. 27. 15:06
 2/20 anonim ***** válasza:
Megéri.De, hogy miért is, hát a 3D miatt.A 3DS most kisebb-nagyobb részbe Online szórakozásra van tervezve.Én most kaptam karácsonyra egy Nintendo DSi XL-t, de már vágyom egy 3DS-re is, Nintendo gyűjtőként:D
2011. márc. 27. 15:18
 3/20 anonim ***** válasza:

Sok különbség nincs!

Egyedül a 3D talán, amit állítólag csak egy adott helyzetből látsz megfelelően + nagyon meríti az akksit + a szemednek is eléggé megterhelő, elég csak fél vagy 1 óra játék! (Persze ez egyéntől függő!)

Szóval azért a csekély plusz játékélményért (+annak tudatában, hogy még DS-re is érkeznek játékok) nem igazán dobnék ki én ennyi pénzt (tehát várnék vele), max. ha nagyon fanatikus Nintendo fan vagy! ;)

2011. márc. 27. 15:26
 4/20 Csicsek Zoltán ***** válasza:
szerintem várd meg az NGP-t(PSP2) árban nem lesz nagyon eltérő(legalábbis a jóslások szerint nem) és sokkal jobb lesz!!!
2011. márc. 30. 17:21
 5/20 anonim ***** válasza:
50%
Az NGP ahogy van gagyi, semmi értelme, + méreg drága lesz.A 3DS a legjobb
2011. márc. 30. 17:24
 6/20 A kérdező kommentje:
Mindig is nintendo-s voltam ezután is az leszek :)
2011. márc. 30. 18:02
 7/20 anonim ***** válasza:
Ezt örömmel hallom:-) Szerintem ha Nintendo-s vagy, kötelező a 3DS is! Nekem már van Nintendo Wii-om, Nintendo DSi XL-em, SNES, Nintendo GameBoy Color, és már csak a 3DS hiányzik nálam:(:D
2011. márc. 30. 18:07
 8/20 Csicsek Zoltán ***** válasza:
nem lesz méregdrága az NGP ugyanis azt mondták a Sonynál hogy olyan 250-300$ lesz. tehát nem lesz nagy a különbség az NGP és a+DS között
2011. márc. 30. 19:40
 9/20 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló:

nem az volt a kérdés, hogy milyen árban tér el a sony árai a nintendoétól. De köszönöm,hogy vetted a fáradtságot kimondani/leírni a vélemyényed

többi válaszoló: Köszönöm nektek is válaszaitokat

2011. márc. 30. 21:03
 10/20 anonim válasza:
Ha minenképpen jó Nintendo-t akarsz venni akkor ajánlom a WII-t
2011. márc. 31. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!