Megéri a Nintendo 3DS?

Figyelt kérdés
Van nekem egy DS lite-om, de úgy érzem nem lenne rossz egy kis vérfrissítés... Nem tudom, hogy mennyi plusz játékélményt tud nyújtani.
2011. márc. 27. 14:44
1 2
 11/20 Csicsek Zoltán ***** válasza:
lehet, hogy nem az volt a kérdés hogy mennyire fog eltérni az NGP ára a 3DS-étől, de az volt a kérdés, hogy megéri-e a 3DS. és szerintem ez is hozzátartozik
2011. márc. 31. 18:26
 12/20 anonim ***** válasza:
Nekem is a Nintendo a favorit a Sony úgy ahogy van koppint pl: PSP sorozat: a legelső PSP a Nintendo Gameboy Advance utánzata alapjaiban ugyan úgy néz ki persze kicsit átvariálva -_-', PS Movie: Teljesen eggyértelmű, hogy a Nintendo Wii alapkontrollerét csorta le csak rátett egy nevetséges külsőt, A kontroller jobb részén lévő 4 gombos kialakítás : az egészet a Nintendo kezdte csak a Sony lecsórta persze kicserélte 4 jelre az tiszta dedós, NGP vagy ami a végleges neve PS Vita (ez mijen ótvar név XD? Asszem latinul az élet, de akkor mért nem PS Life az egy fokkal jobb meg hol a Portable név): Na vajon honnan jött az érintőképernyő? A Nintendo DS sorozat legelső tagja érintőképernyős 2011 re a Sony -nak meg csak úgy eszébe jut az érintőképernyő?? Nemááár. A Sony látja, hogy sikeres az érintőképernyő és mint mindent ezt is pofátlanul lecsórja, meg valami új memóriakártyán dolgoznak (szóval boccs előző PSP fanok lehet gyűjteni) mert úgy lesz mint pl: az Ovi store, pénzért kell letölteni és arra kell új kártya hogy legyen hely, de akkor meg lesz egy nemtudommijen kárkya, azon x db játék de nem tudom h mejiken mi van mert mindegyik csak egy egyszínű kártya mert a Nintendo 3DS kártájinál elég nyilvánvalóan rajta van, hogy mejik mejik játék ja meg az ára minimum 90.000 Ft lesz akkor + kártya + játék, lehet gyűjteni de az a gáz hogy a PS Vita (biztos sokat vitatkoztak a neven) de akkor a PS3 annyi lesz mint a PS Vita ha nem olcsobb tehát még meg se éri + 1 évvel később jelenik meg mint a Nintendo 3DS (2012 -ben) és addigra a legtöbb ember vesz egy Nintendo 3DS -t (én is arra gyűjtök az Örsön lévő Medi Markt ban 65.000 Ft és már csak 28.500 kell ami meglesz a szülinapomra 2011.07.20) Ja meg a Nintendo Wii + a Wii Sport + Wii Sport Resort + 6 in 1 kiegészítő csomag (tartalmazza: golf ütő, teniszütő, baseball ütő, pisztoly, classic controller, kormány), Mario Kart (tartalmazza: Mario Kart Wii + 1 kormány akkor össz már 2 kormány) ára mrgeggyezik kb a PS3 alapgéppel úgy, hogy nincs hozzá semmi. Meg 2012 re ígéri a Nintendo a Wii utódját a Nintendo Wii U -t ennek érdemes megnézni a bemutató videóját a http://www.youtube.com -on. Kell ,ég ok, hogy miért Nintendo és miért ne Sony? Mellesleg a sony Kínai (XD) a Nintendó Japán (az sokkal jobb mert minden rossz termékre az van írva, hogy MADE IN CHINE és nem MADE IN JAPAN ez se véletlen) bocss de nem tudtam/nem is akartam rövidebbre írni.
2011. júl. 4. 11:19
 13/20 Csicsek Zoltán ***** válasza:

bocsánat de a Sony-nak volt hamarabb mozgásérzékelős technikája(eyetoy), sőt Európában a sony-ak volt először ilyenje, bár ezzel sem ő volt az első...

az első ilyet a sega csinálta a dreamcast-hez, de ez csak japánban jött ki...

2011. júl. 4. 12:13
 14/20 anonim ***** válasza:

Ez az üzletpolitika!

Mindig annak veszik az alapját, ami sikeres volt, csak azt továbbfejlesztik!

De mindegy, aki azt hiszi, hogy a Sony kínai cég meg ilyen becsövezett látása van a konzolok iránt (pont leszarom, hogy Nintendo, Sony vagy MS fan, hanem ezt ahogyan kijelenti, arra célzok ), arra nem pazarolok időt!

Na, most jöhet a visszaoltás, ami pont hogy hidegen hagy! :D

2011. júl. 5. 19:12
 15/20 Csicsek Zoltán ***** válasza:
egyébként a 3ds 3d képernyőjét is a Sony-tól lopták el, amiért a Sony be is perelte a Nintendo-t és így a Nintendo fizethet...
2011. júl. 8. 14:55
 16/20 anonim ***** válasza:
Asd te ezt honnan gondolod?A Samsung-é volt az első 3D-s TV, max onnan lophatta volna.Ennyi erővel én meg azt mondom, hogy a Sony meg a Nintendo-tól lopott a Move-val...És ne mutasd azt a nyomorult videót, ahol épp a Move prototípusát mutatta, a Nintendo gyorsabb volt és kész.
2011. júl. 8. 15:07
 17/20 anonim ***** válasza:
Egyébként én mint nagy Nintendo rajongó ilyenről nem is hallottam se a SONY se a Nintendo részéről, hogy a SONY beperelte volna a Nintendo-t, szóval kamu az egész, ha csak nem mutatsz fel valami bizonyítékot.
2011. júl. 8. 15:11
 18/20 Csicsek Zoltán ***** válasza:

[link]

na most találjatok ki valamit!

2011. júl. 8. 15:57
 19/20 anonim ***** válasza:
De attól még a SONY többet lopott, most a Nintendo is "támadt". Meg amúgy is, mikor mutatta be az a marha, hogy meg fog jelenni valami is a SONY-tól amihez nem kell szemüveg a 3D-hez?Tudtommal senki...És akkor?
2011. júl. 8. 16:22
 20/20 Tosio válasza:
Nem tök mindegy ki kitől lopott? A NINTENDO gépei jók és a sony cuccok is ;) Kérdés: kik kezdték el ezt az egész handheld-technológiát? kinek van több tapasztalata? Emlékszem amikor a 4 cerka-aksis szürke drágaságon toltam a Choplifter III-at (mekkora szemét egy játék :) ) körülnéztem a szobában és csak egy magnódekken meg egy erősítőn díszelgett a Sony felirat. Vissza a jelenbe: 3DS ide vagy oda, valljuk be őszintén: a psp grafikában meg erőben meg mindenben veri a mi kis N betűs kedvencünket. A Sony gyárt/fejleszt félvezetőket: processzorokat kép és hang feldolgozása céljából,kompakt modulokat egy kis papirlapnyii félgrammos szar sziliciumtokban ami kép-hang feldolgozó és még memóriája is van amiben elfér az oprendszer meg a csupasznénisképek. mindezeket TV-be meg Media center modokba. na jó TV-ben van az is csak annyi h 40-60 rugóval drágább meg van pár plusz csati hátul.Nahh ennyivel tud többet a SONY. A N csak játékra fejleszti a vasakat. gyengébben. !!!DE!!! egy játékgép nem attól lesz fasza h milyen a grafika meg rákurhatod a HD TV re hanem h milyen szoftvereket fejlesztenek rá. Egy gépet nem az ereje járatja le hanem a rá fejlesztett szoftverek. további kérdéseket ha intézni akartok a véleményemhez akkor colh82@gmail.com. kérdés h vegyél-e 3DS-t: vegyé' ha ugy érzed hogy kell. van spec olyan játék DS re ami marhajó és még nem pörgetted ki vagy mi? fent említetem a szoftverellátorrságot: engem frusztrálna ha egy 3DS ott figyelne kb 4 játékkal amit sz*rrá toltam. Majd jövőre ha lesz miböl választani. egyenlőre a Street Fighter, az Ocarina, és egy Resi érdekelne. ebből csak 2 tartalmas. Ez a véleményem: várni egy kicsit aztán lehet enyiért hozzád vágnak még egy extra analóg padot is. én élvezem az ice-blue lite-omat, és egy arabig nem cserélem le.
2011. szept. 19. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!