Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Olympus X-845-ösön a képátvéte...

Olympus X-845-ösön a képátvétel mitől nem működhet?

Figyelt kérdés

Ma vettem egy Olympus X-845-ös fotógépet - bizományiból.

Egészen addig remekül ment minden, amíg megpróbáltam csatlakoztatni a géphez: van kábel, össze is lehet kapcsolni, de aztán nem történik semmi.

Holott direkt ellenőriztem a felhasználói kézikönyvben, és mindent a leírás szerint csináltam; eszerint a fotógépet kikapcsolt állapotában kell csatlakoztatni a géphez, és amint a csatlakoztatás megtörténik, a fotógép máris bekapcsol...

No és itt akad el a dolog, merthogy nem kapcsol be, és egyáltalán semmit sem csinál. Én be tudom kapcsolni kézileg, de akkor is csak a fotó üzemmódot hozza be, és a gép ugyanúgy nem érzékeli. Végignéztem a menüjében a különböző funkciókat is, ott sincs lehetőség ilyen kézi megoldásra.

Lehetséges, hogy hibás a masina, és pont a csatlakozónál nem működik valami? Tény, hogy bizományiból vettem, de feltételeztem, hogy hibás holmit azért mégse adnak el, főleg úgy nem, hogy egyébként garanciát is vállalnak rá egy ideig (így ha nem merül fel semmi megoldás, holnap még mindig vissza tudom vinni jobb híján, csak gondoltam, felteszem a kérdést, hátha valaki tud rá mondani valami okosat).

Előre is köszönök minden választ.

2011. márc. 28. 17:53
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!